Follow us

Ελένη Μενεγάκη - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλήθεια για τη φιλία τους

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γενναιόδωρη με τους ανθρώπους που ξεχωρίζει

Ελένη Μενεγάκη - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλήθεια για τη φιλία τους


Μπορεί να μη γνωρίζουμε πολλά για τους πιο στενούς φίλους της Ελένης Μενεγάκη, τους ανθρώπους δηλαδή που μοιράζεται μαζί τους τα πιο προσωπικά της μυστικά, ωστόσο δημόσια έχει ξεκαθαρίσει η ίδια, μέσα από την εκπομπή της, ότι άλλοι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους κάνει παρέα κι άλλοι οι φίλοι που τους νοιάζεται και τη νοιάζονται πραγματικά.


Ελένη Μενεγάκη - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλήθεια για τη φιλία τους

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο διακοσμητής, Γιάννης Σκαύδης αποδείχτηκαν φίλοι-θησαυροί και στηρίγματα τόσο στις όμορφες αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Με κάποιους πάλι χάθηκε και ξαναβρέθηκε στη διαδρομή, όπως συνέβη με τους κουμπάρους της, Πέτρο Κωστόπουλο και Τζένη Μπαλατσινού, ενώ με κάποιους άλλους συνειδητοποίησε ότι τελικά ήταν περισσότερα αυτά που τους χώριζαν και χάθηκαν οριστικά.Και το οριστικά φαίνεται να εφαρμόζεται απόλυτα στη δική της ζωή καθώς ως σκορπίνα δύσκολα ξεχνά όποιον την ενοχλήσει. Στους τελευταίους πολλοί κατατάσσουν και τη σχέση της Δέσποινας Βανδή.

Ο χρόνος έχει δείξει ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι γενναιόδωρη με τους ανθρώπους που ξεχωρίζει και όποιον πιστεύει τον στηρίζει και θέλει να περνά χρόνο μαζί του
. Έτσι εξηγούν κάποιοι και την ιδιαίτερα προβεβλημένη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Μπορεί οι δυο τους να γνωρίστηκαν όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμμετείχε ως μοντέλο στην εκπομπή της, ωστόσο κοινοί φίλοι έφεραν τις δύο γυναίκες ακόμα πιο κοντά και από τότε είναι αχώριστες.

Ελένη Μενεγάκη - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλήθεια για τη φιλία τους  - εικόνα 2


Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί


Ελένη Μενεγάκη - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αλήθεια για τη φιλία τους  - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ