Follow us

Η διατροφή της Φαίης Σκορδά

Τι κάνει και πόσα κιλά έχει πάρει;

Υιοθέτισε το look της Φαίης Σκορδά με ένα δαντελένιο φόρεμα

Τι κάνει και πόσα κιλά έχει πάρει;

Αν και σε λιγότερο από ένα μήνα η Φαίη Σκορδά πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της και τέταρτο μέλος της οικογένειας Λιάγκα, κατάφερε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της να παραμείνει σε άψογη φόρμα.

Η 34χρονη παρουσιάστρια, μπαίνοντας πλέον στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει πάει μόλις εννέα κιλά. Το διαιτολόγιό της, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης, περιλαμβάνει σαλάτες, άφθονα φρούτα και τακτικά ελαφριά γεύματα. Η οικοδέσποινα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 τρώει περίπου τέσσερις με πέντε φορές τη μέρα, ενώ φροντίζει να πίνει πολύ νερό. Παράλληλα, αποφεύγει τα γλυκά, καθώς θέλει να προσέχει τους δείκτες σακχάρου.


Η διατροφή της Φαίης Σκορδά
Η Φαίη Σκορδά κατά τους τελευταίους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.



Συγκεκριμένα, για πρωινό επιλέγει ένα τόστ με γαλοπούλα και ένα ποτήρι γάλα, ενώ το μεσημεριανό περιλαμβάνει πλούσια σαλάτα με τόνο ή κοτόπουλο. Κάθε απόγευμα συνηθίζει να τρώει ένα φρούτο, ενώ το βραδινό γεύμα είναι ελαφρύ, βασιζόμενο κυρίως στο γιαούρτι ή τα δημητριακά με γάλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δεύτερο παιδί του διάσημου ζευγαριού αναμένεται να έρθει στον κόσμο μέχρι τη 15η Μαΐου. Η Φαίη Σκορδά θα απουσιάσει από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 για περίπου ένα μήνα, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της πριν το τέλος της φετινής σεζόν, συνοδεύοντας το σύζυγό της στις καλοκαιρινές εκπομπές του «Πρωινού».


Περισσότερα στο ΕΓΩ! weekly

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ