Follow us

Ελεονώρα Μελέτη: «Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου»

Τι άλλο δήλωσε για την προσωπική της ζωή, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και την τηλεόραση

Ελεονώρα Μελέτη: «Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου»

Δεν φοβάται τις αλλαγές, ίσα - ίσα τις επιδιώκει. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι από τους ανθρώπους που λειτουργούν με πλάνο στη ζωή τους, αλλά δεν έχει πρόβλημα εάν δει ότι δεν μπορούν να έρθουν τα πράγματα όπως θέλει, να το αλλάξει ριζικά και να το αναδιαμορφώσει. Η ίδια, λίγο πριν αναχωρήσει για τις πασχαλινές της διακοπές, μίλησε στο HELLO! για το πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με το Star, εάν έχει έρθει σε ρήξη με το κανάλι, την επιθυμία της να ασχοληθεί με τα κοινά και γιατί προς το παρόν το ανέβαλε, ενώ παραδέχεται ότι είναι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα.

Υπήρξαν όντως σύννεφα στη συνεργασία σας με το Star;
Με το Star δεν έχω έρθει ποτέ σε ρήξη ή σύγκρουση ούτε έχω τσακωθεί ποτέ προσωπικά με τους ιθύνοντες. Δεν έχουμε ποτέ διαφωνήσει σε βαθμό που να προκληθούν στη σχέση μας αρνητικά συναισθήματα ή έστω μια ψυχρότητα. Από εκεί κι έπειτα, σαφώς και θα γίνονται διάλογοι, σαφώς και θα λύνονται θέματα, σαφώς και θα γίνονται προτάσεις. Ο καθένας μπορεί να το αντιλαμβάνεται όπως θέλει. Γενικότερα στη ζωή μου είμαι άνθρωπος που το τελευταίο πράγμα που έχω ως επιλογή είναι το να διαταράξω τη σχέση μου με κάποιον.

Ελεονώρα Μελέτη: «Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου»

Πώς βλέπετε το μέλλον σας; Το βλέπετε στην τηλεόραση;

Επειδή φέτος, όπως γνωρίζετε, λήγει το συμβόλαιό μου με το Star και αυτό σημαίνει ότι έχω τη δυνατότητα να διαπραγματευτώ και για κάτι άλλο με το κανάλι, έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά το γεγονός ότι εάν αυτό το κάτι άλλο δεν είναι κοντά σε αυτό που εγώ νιώθω ότι θα με εκφράσει και θα με καλύψει, τότε μπορεί να μην κάνω τηλεόραση. Δεν θα αποδεχτώ μια πρόταση μόνο και μόνο για να είμαι στην τηλεόραση. Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου. Να απέχω τηλεοπτικά. Το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά, το έχω συζητήσει με αυτούς που πρέπει και το λέω γιατί έχω υπηρετήσει ως σωστός επαγγελματίας τόσα χρόνια ένα συγκεκριμένο concept και νομίζω ότι είναι καιρός να κάνω μια αλλαγή. Εάν δεν μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω αυτή την αλλαγή, τότε ίσως να απέχω για λίγο καιρό από την τηλεόραση.

Είστε πολλά χρόνια μπροστά από τις κάμερες. Πώς έχει επηρεάσει αυτό τις σχέσεις σας;

Αισθάνομαι ότι μπορεί να με έχει πάει πάρα πολύ πίσω σε προσωπικό επίπεδο. Θεωρώ ότι θα ήμουν πιο ευτυχισμένη εάν δεν με ήξερε κανείς.

Ελεονώρα Μελέτη: «Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου» - εικόνα 2

Πώς καταφέρατε να μη σας επηρεάζει η δουλειά σας στην προσωπική σας ζωή;

Κρατάω γενικότερα απόσταση από αυτόν το χώρο. Ένας άνθρωπος που είναι εκτός χώρου δεν μπορεί εύκολα να συνειδητοποιήσει πόσο ανταγωνιστικός, πόσο αγχωτικός, πόσο ψεύτικος και διπρόσωπος αλλά και δήθεν είναι. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά εάν δεν προσέξεις μπορούν να σου προκαλέσουν μεγάλες εσωτερικές συγκρούσεις και να σε τρελάνουν. Απέχω από όλο αυτό: δεν έχω φίλους από το χώρο, δεν ασχολούμαι καθόλου με τη δουλειά όταν φεύγω από το κανάλι, προσπαθώ να διαφυλάττω την προσωπική μου ζωή όσο μπορώ και μου επιτρέπεται. Αυτό είναι κάτι που το κάνω εξαιρετικά συνειδητά, γιατί είναι ένας χώρος που ανακυκλώνεται διαρκώς, τα πρόσωπά του είναι εφήμερα, και δυστυχώς στο τέλος βγαίνουν σχεδόν πάντα κερδισμένοι οι άλλοι ενώ πληρώνεις εσύ ένα κόστος είτε αυτό λέγεται προσωπική ζωή είτε δημόσια κριτική είτε πισώπλατο μαχαίρωμα. Είναι ένας επικίνδυνος χώρος και δεν πρέπει να παίζεις μαζί του, εκτός εάν έχειςτόσο πολλή όρεξη και είσαι τόσο πορωμένος με αυτόν και θες να μείνεις διακαώς, οπότε παίζεις με τους όρους του.

Συναισθηματικά αυτή την περίοδο πώς είστε;
Τον Σεπτέμβριο έκανα ένα λάθος και βγήκα και είπα ότι είμαι σε μια σχέση, χωρίς να δώσω κανένα απολύτως παραπάνω στοιχείο. Και τότε άρχισαν να τον «βαφτίζουν» με διάφορα ονόματα, να γράφουν τι δουλειά κάνει, πού μένει, και άλλες πληροφορίες χωρίς να ξέρουν καν αν είναι αλήθεια. Με αυτό τον άνθρωπο παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε τέλη Οκτωβρίου - αρχές Νοεμβρίου, κάθε εβδομάδα μέχρι και πρόσφατα γράφανε πόσο ωραία περνάω τα Σαββατοκύριακα με τον αγαπημένο μου! Άρα ούτε αυτό δεν μπορώ πια να μοιράζομαι προς τα έξω γιατί το παίρνουν κάποιοι και το κάνουν ολόκληρο σίριαλ. Πέντε μήνες χωρισμένη, διάβαζα ότι ήμουν μαζί του! Γι’ αυτό και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω για την προσωπική μου ζωή. Θα αρκεστώ μόνο να σας πω ότι είμαι ήρεμη.



Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί


Ελεονώρα Μελέτη: «Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου» - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ