Follow us

Το ανανεωμένο look της Jennifer Lawrence

Τι άλλαξε στα μαλλιά και το στυλ της 23χρονης σταρ;

Το ανανεωμένο look της Jennifer Lawrence

Τι άλλαξε στα μαλλιά και το στυλ της 23χρονης σταρ;

Η Jennifer Lawrence είναι μία από τις ελάχιστες σταρ που έχει καταφέρει να αγαπηθεί εξ'ίσου από άντρες αλλά και γυναίκες με το χαλαρό στυλ και την ειλικρίνειά της. Όταν τον Νοέμβριο είχε κόψει τα μακριά ξανθά μαλλιά της σε ένα κοντό pixie με μακριά φράντζα, πολλοί δυσανασχέτησαν αν και η ίδια ομολόγησε πως ήταν κάτι που απλά έπρεπε να γίνει για την υγεία τους.

Πλέον τα μαλλιά της γλυκιάς Jennifer έχουν μακρύνει σε ένα επιμελώς ατιμέλητο κοντό καρέ και η ίδια χαίρεται το νέο της look με μία σειρά από θυληκές, σέξι εμφανίσεις που την κάνουν να μοιάζει πιο "ενήλικη" από ποτέ. Έτσι χτες το πρωί η Jennifer επισκέφτηκε τα studio της εκπομπής Good Morning America φορώντας ένα κρεμ μίνι φόρεμα3.1 Philip Lim και ένα μπολερό με μεταλλικές λεπτομέρειες Chloe. To look της συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλά σανδάλια και ένα ανοιχτό καφέ clutch.

Το ανανεωμένο look της Jennifer Lawrence


Το ανανεωμένο look της Jennifer Lawrence - εικόνα 2

Το ανανεωμένο look της Jennifer Lawrence - εικόνα 3

Αργότερα μέσα στη μέρα η Jennifer βγήκε για ψώνια φορώντας ένα ζευγάρι stiletto booties που την κολάκευαν πολύ αλλά δεν μπορεί να ήταν και πολύ άνετη επιλογή για την περίσταση. Η 23χρονη σταρ του Hunger Games έδειχνε πανέμορφη με ένα σκούρο τζιν, ένα απλό t-shirt και ένα oversized παλτό με ασπρόμαυρο print. Το look της συμπλήρωσε με ένα πλατύγυρο καπέλο, γυαλιά ηλίου και ζωηρό πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν που της έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη γοητεία και μυστήριο.

Το ανανεωμένο look της Jennifer Lawrence - εικόνα 4

Το ανανεωμένο look της Jennifer Lawrence - εικόνα 5

Το ανανεωμένο look της Jennifer Lawrence - εικόνα 6

Το ανανεωμένο look της Jennifer Lawrence - εικόνα 7


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ