Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της

Και το ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην Άνδρο

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της

Μακριά από το θόρυβο της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στην αγαπημένη της, Άνδρο, πέρασε ένα ακόμα Σαββατοκύριακο η Ελένη Μενεγάκη παρέα με το σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η παρουσιάστρια, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της, την Παρασκευή, κατευθύνθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας για να ταξιδέψει στη συνέχεια στο κυκλαδίτικο νησί.

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της

Πάντως, εμφανώς πιο μαυρισμένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, η παρουσιάστρια την περασμένη Δευτέρα δεν έκρυψε από το φανατικό της κοινό ότι πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της - εικόνα 2

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες νωρίτερα σε ένα διάλογο που είχε με την καλεσμένη της, Βίκυ Καγιά, η Ελένη ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο. «Και το δικό μου διαζύγιο συναινετικό ήταν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια, που δεν δίστασε να αναφέρει ότι πολλές φορές επιστρέφει με το νου στο παρελθόν, παρατηρώντας τον τρόπο που διαχειρίζεται πλέον τις καταστάσεις στα προσωπικά ζητήματα που αφορούν την ίδια και το σύντροφό της.



Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ