Follow us

Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες

Η ερμηνεία της Kylie Minogue και το "σοκολατένιο" φόρεμα του σχεδιαστή Dimitris Petrou. To ΜissBloom.gr ήταν εκεί!

Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες


Το παγωτό Magic της Algida που συνδυάζει την πλούσια, τραγανή σοκολάτα Magic με βελούδινο παγωτό βανίλια, μετά το Magic Pleasure Store Athens, συνέχισε τους εορτασμούς για τα 25 χρόνια απόλαυσης με αποκορύφωμα ένα λαμπερό πάρτι στις Κάννες.
Το ΜissBloom.gr ήταν εκεί!

Στην Croisette των Καννών και συγκεκριμένα στη Μagic Lounge Beach, παράλληλα με το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε η πιο απολαυστική γιορτή του 2014 με την Kylie Minogue να εύχεται στο αγαπημένο της παγωτό.

Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες
Kylie Minogue

Το είδωλο της pop έκλεψε την παράσταση φορώντας ένα υψηλής ραπτικής ασημένιο φόρεμα σχεδιασμένο από το θρυλικό δίδυμο της μόδας Dolce & Gabbana H πανέμορφη τραγουδίστρια μάγεψε τους πάντες με τις κλασικές επιτυχίες της μεταξύ των οποίων τα Can’t Get you Out of My Head, Love At First Sight και Into the Blue από το καινούργιο της album, Kiss Me Once. H πριγκίπισσα της pop Kylie Minogue έκλεισε την εμφάνισή της τραγουδώντας Happy Birthday στο Magic ενώ παράλληλα αποκαλυπτόταν, μέσα από μια εκθαμβωτική ασημένια τούρτα, το νέο limited edition Magic με γεύση Marc de Champagne.

Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες - εικόνα 2
Kylie Minogue

Η Kylie Minogue δήλωσε: «Ήλιος, θάλασσα, άμμος… και παγωτό! Ήταν μεγάλη μου χαρά να γιορτάσω τα 25α γενέθλια του Magic με όλους εσάς στις Κάννες. Μου άρεσε πολύ που είχα την ευκαιρία να ερμηνεύσω μια επιλογή κλασσικών μου τραγουδιών καθώς και το Into the Blue από το νέο μου album. Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική και δεν ήταν μόνο από τα πυροτεχνήματα της τούρτας των γενεθλίων! Χρόνια Πολλά Μagic.»

Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες - εικόνα 3
Kylie Minogue

Και η Ελλάδα στις Κάννες

Στο πάρτι του Magic παρευρέθηκε πλήθος προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας, Mambassadors καθώς και οι νικητές του διαγωνισμού «Celebrate 25 years with Magic» κάθε χώρας. Στο λαμπερό πάρτι του Magic στις Κάννες ξεχώρισε ο σχεδιαστής Dimitris Petrou και η Mambassador δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, η οποία φορούσε το «σοκολατένιο» φόρεμα που δημιούργησε ο σχεδιαστής για τα 25α γενέθλια του παγωτού Magic.

Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες - εικόνα 4
Δέσποινα Καμπούρη

Σχετικά με τη διαδρομή της έμπνευσης για το συγκεκριμένο φόρεμα ο Δημήτρης Πέτρου μας είχε πει "Η διαδρομή για την έμπνευση του σοκολατένιου φορεματος του Magic, ξεκινάει οπωσδήποτε απο το χρώμα και την αίσθηση των σοκολατένιων επιστρώσεων στους τρεις βασικούς κι αγαπημένους τύπους του παγωτού ξυλάκι Magic. Στην προσπάθεια να αποδωθούν απο μεταξωτή ζορζέτα, επιλέχθηκε μια αρμονική τριχρωμια δουλεμένη σε layers, την οποία έρχεται να υπογραμμίσει μια όλοχρυση μεταλλική δαντελένια φάσα στη λογική της ζώνης, με μοτίβα που παραπέμπουν σε διαχρονική Ελληνική λαϊκή τέχνη." Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη του.


Δέσποινα Καμπούρη, Dimitris Petrou


Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες - εικόνα 6
Η Δέσποινα Καμπούρη με τις Μambassadors των υπόλοιπων ευρωπαΐκών χωρών



Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες - εικόνα 7

Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες - εικόνα 8

Από το πάρτι δεν έλειπε και η διεθνούς φήμης fashion blogger, Chiara Ferragni



Μια απολαυστική ταινία από τον Wim Wenders

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 25α γενέθλια του Magic ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Wim Wenders, επέλεξε τους ηθοποιούς Rosie Huntington-Whiteley και Elias M’Barek και δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους αποκλειστικά για το παγωτό Magic. Η ταινία του Wenders είναι ένας ύμνος στη σημασία του να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή στη ζωή. Στην ταινία με το χαρακτηριστικό όνομα "Celebrate Pleasure" παρακολουθούμε μια ημέρα από τις ζωές μιας γυναίκας (Rosie) και ενός άντρα (Elyas). Μπροστά από τον καθένα αναπτύσσονται δύο διαφορετικές πορείες, αυτή που χαράζει ο αισιόδοξος εαυτός τους και αυτή που χαράζει ο απαισιόδοξος. Κάνε κλικ εδώ για να δεις την ταινία


Rosie Huntington-Whiteley, Elias M’Barek




Το μεγάλο πάρτυ του Magic στις Κάννες - εικόνα 10
Στις Κάννες βρέθηκε για τις εκδηλώσεις γενεθλίων του Magic και ο Γιάννης Στάνκογλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ