Follow us

Lana Del Rey: "Δεν θέλω να ακούνε τη μουσική μου"

Η Lana Del Rey φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Rolling Stone και σοκάρει με τις δηλώσεις της

Lana Del Rey: "Δεν θέλω να ακούνε τη μουσική μου"

Η Lana Del Rey φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του Rolling Stone και σοκάρει με τις δηλώσεις της.

Αυτό το κορίτσι μια το αγαπάμε και μια δε θέλουμε να το βλέπουμε. Ή μάλλον...δεν θέλουμε να το ακούμε και ίσως πια είναι η ώρα να της απαγορέψουν να ανοίγει το στόμα της παρά μόνο για να τραγουδήσει. Ο λόγος για την Lana Del Rey που κοσμεί το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone στο οποίο, όπως είθισται, έχει παραχωρήσει και μια αποκλειστική συνέντευξη.

Πολύ θα θέλαμε το άρθρο αυτό να σταματούσε κάπου εδώ όμως επειδή το κορίτσι άνοιξε το στόμα του και έβγαλε διαμάντια είναι καθήκον μας να σου τα μεταφέρουμε. "Αισθάνομαι τρελή. Αλλά δε νομίζω πως είμαι. Οι άνθρωποι με κάνουν να νιώθω έτσι. Νομίζω πως οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν στο ότι θέλω να αυτοκτονίσω ούτως ή άλλως, οπότε το ζήτημα του θανάτου πάντα προκύπτει (στις συνεντέυξεις)." δήλωσε μεταξύ άλλων η Lana, αναφερόμενη στις δηλώσεις της περί της γοητείας του θανάτου σε νεαρή ηλίκια (και μιλώντας συγκεκριμένα για αυτούς του Kurt Cobain και της Amy Winehouse).

Lana Del Rey: "Δεν θέλω να ακούνε τη μουσική μου"

Σχετικά με τη μουσίκη η Lana είπε πως "Δεν θέλω να ακούν οι άνθρωποι τη μουσική μου. Είναι πολύ εγωίστρια. Οτιδήποτε κάνω το κάνω για τον εαυτό μου, κατά κάποιο τρόπο...Είναι μονάχα για εμένα...Δεν θέλω να την ακούν και να τη σκέφτονται...Δεν τους αφορά!"

Εεε...ok Lana!

Όσο για την περιβόητη -και πολύ άσχημη- ερμηνεία της στο Saturday Night Live πριν 2 χρόνια, εκείνη λέει πως μετά από αυτό, ξαφνικά την αμφισβητούσαν όλοι. "Δεν ήταν δυναμική ερμηνεία, ήταν όμως πιστή στο στυλ μου. Μετά από αυτό όλοι σκέφτονταν "Ίσως να μην θέλω να σχετιστώ μαζί της- δεν έχει καλή φήμη"."

Και για να κλείσει όμορφα ολόκληρο το θέμα η Lana, όπως συνηθίζει να κάνει, έδειξε μεταμέλεια και για την ίδια τη συνέντευξη λέγοντας "Δεν είμαι σίγουρη πως θα έπρεπε να έχει βγει αυτό το θέμα. Ίσως έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να μπορεί να ειπωθεί κάτι καλό. Έυχομαι να έγραφαν κάτι άλλο. Κάποιος θα υπήρχε που να μπορούσε να μπει στο εξώφυλλο! Έπρεπε να υπάρχει κάποιος! Οποιοσδήποτε."

Μετά από αυτά λοιπόν, ίσως δεν μπορείς να σταματήσεις να ακούς το τελευταίο της άλμπουμ ξανά και ξανά αλλά σίγουρα θα το ξανασκεφτείς πριν να διαβάσεις συνέντευξή της.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ