Follow us

H Samantha αφήνει πίσω της το Sex and the City

H αγαπημένη ηθοποιός γυρνά σελίδα στην καριέρα της

kim-def

H αγαπημένη ηθοποιός γυρνά σελίδα στην καριέρα της.

To Sex and the City την έκανε διάσημο όνομα σε κάθε νοικοκυριό αλλά η Kim Cattrall φαίνεται να ειναι χαρούμενη που αφήνει πίσω στο παρελθόν την πολυαγαπημένη σειρά.

H Samantha αφήνει πίσω της το Sex and the City

Η 57χρονη λάτρης των ακριβών stilettos και των προκλητικών φορεμάτων ενσάρκωσε με απόλυτη επιτυχία το ρόλο του cougar-Samantha Jones και τώρα είναι πανέτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, τη σειρά Sensitive Skin.

H σειρά μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα κοινωνικό ντοκιμαντέρ για τη γυναίκα που περνά κάτι σαν κρίση μέσης ηλικίας. Ασχολείται με τα προβήματα στη φάση αυτή και θίγει, όπως δήλωσε και η ίδια η Cattrall, θέματα που απασχολούν την αμερικανική κοινωνία χρόνια τώρα όπως ο σεξισμός, ο ρατσισμός, το εργασιακό status και περιβάλλον και άλλα ανάλογα θέματα της σκληρής αμερικανικής καθημερινότητας και κουλτούρας.

Μόλις πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε με το γνωστό δυναμικό της τρόπο (εντός και εκτός οθόνης) στον κόσμο του Hollywood ότι θα μεταφέρει όλη της την αγάπη στον κόσμο της τηλεόρασης από εδώ και στο εξής.' Eτσι κι αλλιώς είχε δηλώσει παλαιότερα: "Δε μου λείπει το SATC γιατί δεν το έχω δει ποτέ στην τηλεόραση. Το έχω ζήσει".

Εμείς, δε μένει παρά να περιμένουμε για το αποτέλεσμα και να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη δασκάλα-Samantha.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ