Follow us

Οι κόρες της Heidi Klum φορούν ψηλοτάκουνα!

Μπορούν δυο κορίτσια 4 και 10 χρονών να φορούν ψηλοτάκουνα; Ναι, αν η μαμά τους είναι η Heidi Klum

Οι κόρες της Heidi Klum φορούν ψηλοτάκουνα!

Μπορούν δυο κορίτσια 4 και 10 χρονών να φορούν ψηλοτάκουνα; Ναι, αν η μαμά τους είναι η Heidi Klum.

Μπορεί η Heidi Klum να μην έχει κάνει πολύ σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια, πέρα από το Project Runway, όμως δεν σταματά να απασχολεί τα μέσα με τα συνήθη κατορθώματα και τις σέξι φωτογραφίες της. Τα τελευταία νέα από τον πλανήτη Klum λένε πως χτες, οι μικρές Lou και Leni απόλαυσαν ένα γεύμα σε διάσημο εστιατόριο της Νέας Υόρκης μαζί με την διάσημη μαμά τους. Η πραγματική είδηση βέβαια είναι τα looks των κοριτσιών αφού φορούσαν δύο πολύ εντυπωσιακά φορέματα συνδυασμένα με...ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Ναι, καλά διάβασες...η Leni, ετών 10 αλλά και η μικρή Lou, ετών 4, φορούσαν παπούτσια με τακούνι. Οι γόβες της Leni, δε, έμοιαζαν αφύσικα μεγάλες και ψηλές για τα αδύνατα της ποδαράκια κάτι που έκανε πολλούς να σκεφτούν πως δεν πρόκειται καν για παιδικό σχέδιο.

Το kitten heel της μικρής Lou μπορεί να μοιάζει πιο ταιριαστό όμως αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για παιδί που δεν έχει καν πάει δημοτικό, ακόμα και αυτή η επιλογή γεννάει ερωτηματικά για τις παιδαγωγικές τακτικές της Klum.

Οι κόρες της Heidi Klum φορούν ψηλοτάκουνα!

Τα ψηλά τακούνια δεν είναι μόνο αντιαισθητικά όταν τα φορούν τόσο μικρά παιδιά αλλά και επικίνδυνα για την υγεία τους και την ακέραιότητά τους. Από την άλλη, βέβαια, όλες έχουμε δοκιμάσει τα παπούτσια και τα κοσμήματα της μαμάς σε παιδική ηλικία...απλά ποτέ δεν βγήκαμε με αυτά, ούτε από το δωμάτιό της.

Δες φωτογραφίες από την έξοδο της Heidi με τις κόρες της και πες μας...εσύ θα το έκανες;

Οι κόρες της Heidi Klum φορούν ψηλοτάκουνα! - εικόνα 2


Οι κόρες της Heidi Klum φορούν ψηλοτάκουνα! - εικόνα 3

Οι κόρες της Heidi Klum φορούν ψηλοτάκουνα! - εικόνα 4



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ