Follow us

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το γάμο

Βίκυ Καγιά Ηλίας Κρασσάς
Λίγο μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά να αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης στην πόλη του Φωτός, το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε το γεγονός αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό δυο νέες φωτογραφίες.

Η Βίκυ Καγιά αρκέστηκε στο να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία της ανθοδέσμης της, που όπως η ίδια σχολίασε, ήταν η ανθοδέσμη των ονείρων της, και ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγό της και καλούς τους φίλους, από ένα χαλαρό δείπνο που απόλαυσαν μετά στον κήπο του εστιατορίου του Ralph Lauren.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι την επιμέλεια της ανθοδέσμης και των λεπτομερειών είχαν αναλάβει η αδελφή του Ηλία Κρασσά, Βαλεντίνη, η οποία λίγες ημέρες νωρίτερα είχε αναρτήσει και η ίδια μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαιώνοντας έτσι την χαρμόσυνη είδηση.

Το 36χρονο μοντέλο αποφάσισε να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στο Παρίσι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ύστερα από μερικούς μήνες σχέσης με τον επιχειρηματία, Ηλία Κρασσά.

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το γάμο
Η ανθοδέσμη της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το γάμο  - εικόνα 2
Με τον Ηλία Κρασσά και φίλους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ