Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο γάμος της

Περιέγραψε πώς φαντάζεται το δικό της γάμο

Κατερίνα Καινούργιου Παύλος Σταματόπουλος


Περιέγραψε πώς τον φαντάζεται


Με αφορμή τον μυστικό γάμο της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Παρίσι, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το πώς έχει ονειρευτεί τον δικό της γάμο.

«Εγώ χαίρομαι για τη Βίκυ, να είναι ευτυχισμένοι. Βίκυ και Ηλία να ζήσετε και καλούς απογόνους» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ όταν ο Παύλος Σταματόπουλος, κάνοντας χιούμορ, της πρότεινε να παντρευτεί με έναν ανάλογο τρόπο και εκείνη με τον αγαπημένο της, τότε απάντησε «Θα μου άρεσε να το κάνω αυτό».

Τότε, ο συμπαρουσιαστής της είπε: «Εσύ; Χωρίς νυφικό, τακούνια και βλεφαρίδες;» για να λάβει την απάντησή της: «Όχι! Με νυφικό, με τακούνια και βλεφαρίδες, αλλά μακριά! Σε μια ξένη χώρα... Κι εγώ αγαπώ πολύ το Παρίσι. Θα καλούσα μόνο εδώ τους δικούς μας. Κι ο Νίκος Γεωργιάδης (σ.σ.: ο διευθυντής του περιοδικού "ΟΚ!") θα ερχόταν, αλλά με τον όρο να μη βγάλει φωτογραφίες. Αλήθεια σας το λέω. Στον γάμο μου δεν θέλω φωτογραφίες».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε: «Θυμηθείτε το, επειδή στο 2015 μου βγαίνει γάμος. Επειδή γελάτε όλοι, αν δείτε φωτογραφία να μου τρυπήσετε τη μύτη. Ίσως μια φωτογραφία να βγει, έτσι αποκλειστικά».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ