Follow us

Να τι πιστεύει ο κόσμος για το νέο site της Blake Lively

Πολύς ντόρος έγινε για το "Preserve" της Blake Lively, όμως τι αντίκτυπο είχε τελικά στα social media;

Blake Lively

Πολύς ντόρος έγινε για το "Preserve" της Blake Lively, όμως τι αντίκτυπο είχε τελικά στα social media;

Διίστανται οι απόψεις για το νέο, άρτι αφιχθέν, lifestyle site της Blake Lively, Preserve.us. Αν δεν έχεις ακόμα περιηγηθεί στα fashion editorials, τις συνταγές, το eshop του... θα περιμένουμε λίγο καθώς το κάνεις για να αποκτήσεις και δική σου άποψη πριν διαβάσεις τι πιστεύει τελικά ο κόσμος του ίντερνετ για το νέο του απόκτημα.

Λίγα λεπτά μετά την εμφάνιση του Preserve, την περασμένη Τρίτη, οι πρώτες απόψεις άρχισαν να εμφανίζονται σε Facebook αλλά και Twitter και, ομολογουμένως, ήταν ποικίλες! Το Preserve προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προιόντων, από εκθέσεις ιδεών και φωτιστικά στο σχήμα των πολιτειών των ΗΠΑ μέχρι ευφάνταστα αρωματισμένα...αλάτια και κέτσαπ! Οι φωτογραφίες χωρίς έστω και ένα φίλτρο μοιάζουν να έχουν εξοριστεί δια παντώς (ακόμα και σε πρακτικά αντικείμενα όπως πχ τα ρούχα, το πραγματικό χρώμα πρέπει να το μαντέψεις) ενώ δεν είδαμε ούτε έναν άντρα χωρίς τατουάζ (και μάλιστα πολλά).

Το αρχικό βίντεο μοιάζει απλώς...περίεργο ενώ το γράμμα της Blake, είναι το λιγότερο, ακατανόητο. Το layout μοιάζει υπερβολικά ζοφερό και βαρύ όμως το Preserve έχει και καλά σημεία (παράδειγμα οι υπέροχα φωτογραφημένες συνταγές του). Τι γνώμη έχει όμως το Ίντερνετ; Διάβασε παρακάτω μερικά από τα σχόλια των διάσημων χρηστών.

BryanBoy: Μετά την επίσκεψη μου στο site της Blake Lively θα ήθελα να διατηρήσω (preserve) την αξιοπρέπεια μου, διατηρώντας τις απόψεις μου εκεί που δεν φέγγει ο ήλιος.

Richard Lawson: Μπορεί η Blake Lively να είναι απλώς περίεργη.

Refinery29: Πόσο παρόμοιο με το Goop είναι το νεο site της Blake Lively;

Elle Decor: Αυτοί είναι οι 5 τρόποι που μπορείς να ομορφύνεις το σπίτι σου μέσα από το νέο site της Blake Lively (+λινκ)

Caroline Moss: Να το γράμμα της Blake Lively στο Preserve.us όπου κάθε πρόταση είναι πιο περίεργη από την προηγούμενη.

Elle: H Blake Lively λάνσαρε το ΔΙΑΜΑΝΤΙ- lifestyle site της.

StyleCaster: Το νέο site της Blake Lively είναι στον αέρα (και θυμίζει πολύ το Goop)

Εσύ τι πιστεύεις για το νέο εγχείρημα της Blake;




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ