Follow us

Insta-Mommy: Celebrity μαμάδες καταλαμβάνουν το Instagram

Περνούν μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης προς όλες τις μαμάδες του κόσμου

Insta-Mommy: celebrity μαμάδες καταλαμβάνουν το Instagram

Περνούν μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης προς όλες τις μαμάδες του κόσμου.


Οι Alessandra Ambrosio, Gwen Stefani, Hilary Duff, Jaime King και Jessica Simpson δεν είναι μονάχα μερικές από τις πιο εντυπωσιακές celebrities εκεί έξω αλλά και 5 νεαρές και περήφανες μαμάδες που ανεβάζουν συχνά τις γλυκές οικογενειακές στιγμές τους στα social media.

Η Gwen Stefani, fashion designer, μουσικός και style icon, ανέβασε μια φωτογραφία από το πρόσφατο ταξίδι της στην Σουηδία στην οποία φαίνεται να θηλάζει τον μικρότερο γιο της. Η φωτογραφία δεν είναι μονάχα μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στη μαμά Gwen και τον μόλις 5 μηνών γιο της, Apollo, είναι παράλληλα και μια υποστηρικτική δήλωση στις μαμάδες που πιστεύουν πως ο θηλασμός είναι κάτι φυσικό και όμορφο, που δε θα έπρεπε να κρύβεται.

Insta-Mommy: Celebrity μαμάδες καταλαμβάνουν το Instagram

Η Hilary Duff ήταν μια ακόμα μαμά που μέσα στο Σαββατοκύριακο ανέβασε μια οικογενειακή της στιγμή στο Instagram. Αυτή τη φορά ο μικρός Luca έκλεψε την παράσταση χορεύοντας με το τελευταίο single της διάσημης μαμάς του "Chasing the Sun".

Insta-Mommy: Celebrity μαμάδες καταλαμβάνουν το Instagram - εικόνα 2


H Jessica Simpson έδειξε μια πολύ διαφορετική πλευρά της όταν ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο της, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του. Από τότε το instagram της σέξι ηθοποιού μοιάζει περισσότερο με οικογενειακό άλμπουμ και σίγουρα κατατάσσεται στους πιο γλυκούς λογαριασμούς που έχουμε δει ποτέ στο αγαπημένο social media.

Insta-Mommy: Celebrity μαμάδες καταλαμβάνουν το Instagram - εικόνα 3


Μητρικά insta-φιλιά δίνει στο γιο της η Jaime King ως περήφανη μαμά. Η Jaime έχει μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να συλλάβει και πλέον επιδεικνύει με κάθε ευκαιρία το πιο όμορφο θαύμα στη ζωή της.

Insta-Mommy: Celebrity μαμάδες καταλαμβάνουν το Instagram - εικόνα 4

Η Alessandra Ambrosio μπορεί να είναι γνωστή για τη δουλειά της ως supermodel όμως πάνω απ'όλα είναι μαμά 3 μικρών ζουζουνιών που ποζάρουν συχνά σε φωτογραφίες της στο instagram. Η Alessandra εμφανίζεται απλή και χωρίς μακιγιάζ δίπλα στα παιδιά της ενώ η τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε τη δείχνει πάνω στην ώρα του παιχνιδιού με τον μικρότερο γιο της.

Insta-Mommy: Celebrity μαμάδες καταλαμβάνουν το Instagram - εικόνα 5


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ