Follow us

Βίκυ Καγιά, Ηλίας Κρασσάς: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά το γάμο

Πού βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης;

Βίκυ Καγιά, Ηλίας Κρασσάς: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά το γάμο


To ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το γάμο τους στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης.


Η Βίκυ και ο Ηλίας βρέθηκαν στο Island για την επίσημη παρουσίαση του ομώνυμου δίσκου του club. To Island διοργάνωσε πάρτυ για την κυκλοφορία του νέου του CD "Island 14", καθώς και πλατινένια βράβευση για το CD του "Island 13". Το opening act της βραδιάς έκανε η Κατερίνα Λιόλιου, και ακολούθησε η live εμφάνιση της Demy.

Βίκυ Καγιά, Ηλίας Κρασσάς: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά το γάμο
Βίκυ Καγιά, Ηλίας Κρασσάς

Ο γάμος της Βίκυς και του Ηλία που έγινε στο Παρίσι πριν από λίγες ημέρες, ήταν μια μεγάλη έκπληξη για όλους. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε την αγαπημένη του πόλη για να δεθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στον ορθόδοξο ναό του Αγίου Στεφάνου. Η πρόθεσή τους ήταν να γίνει υπό άκρα μυστικότητα για να διατηρήσουν το ρομαντικό στοιχείο που επιθυμούσαν, κάτι που κατάφεραν αφού η είδηση κυκλοφόρησε αρκετές ώρες αργότερα από την τέλεση του μυστηρίου. Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις περισσότερα.


Η Βίκυ Καγιά αρκέστηκεστο να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφίατης ανθοδέσμης της, που όπως η ίδια σχολίασε, ήταν η ανθοδέσμη τωνονείρων της,
- See more at:https://www.missbloom.gr/celebrities/celebs-now/21711/articles/viky-kagia---ilias-krassas--oi-protes-fo/article.aspx#sthash.Iuy5rusm.dpuf
Η Βίκυ Καγιά αρκέστηκε στο να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή φωτογραφία της ανθοδέσμης της, που όπως η ίδια σχολίασε, ήταν η ανθοδέσμη των ονείρων της. Δες εδώ τη φωτογραφία.

Βίκυ Καγιά, Ηλίας Κρασσάς: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά το γάμο - εικόνα 2
Κατερίνα Γκαγκάκη

Βίκυ Καγιά, Ηλίας Κρασσάς: Η πρώτη κοινή έξοδος μετά το γάμο - εικόνα 3
Κατερίνα Λιόλιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ