Follow us

Orlando Bloom - Justin Bieber: Ο καβγάς μεταξύ τους και η συνέχεια μέσω των social media

Δες το βίντεο

Orlando Bloom - Justin Bieber: Ο καβγάς μεταξύ τους και η συνέχεια μέσω των social media

Μέσω των social media συνεχίζεται ο καβγάς που έλαβε χώρα την Τρίτη ανάμεσα στον Orlando Bloom και τον Justin Bieber, μέσα σε ένα εστιατόριο στην Ίμπιζα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο διάσημοι καλλιτέχνες βρέθηκαν τυχαία στο ίδιος μέρος ενώ ήταν καθισμένοι σε διπλανά τραπέζια. Κατά την αποχώρησή του, ο Orlando Bloom δεν ανταπέδωσε τον χαιρετισμό του νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος του άπλωσε το χέρι. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο νεαρός τραγουδιστής, φανερά εκνευρισμένος, απευθύνθηκε στον ηθοποιό λέγοντάς του ότι η η πρώην γυναίκα του, Miranda Kerr, ήταν «πολύ καλή», αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Όπως αναφέρει το TMZ, ο Bloom τότε επιτέθηκε στον Bieber δίνοντάς του μια μπουνιά, ενώ η συνέχεια καταγράφηκε από έναν παρευρισκόμενο σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε το site. Μάλιστα, στην αρχή του βίντεο ακούγεται ο Bieber ο οποίος φωνάζει νευριασμένος: «Τι έγινε μωρή σκύλα;».

Μετά το περιστατικό, ο νεαρός τραγουδιστής ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία της Kerr, την οποία ωστόσο έσπευσε στη συνέχεια να διαγράψει. Ενώ σήμερα, έπειτα από όλη την συνέχεια που πήρε το θέμα, ο Bieber ανάρτησε μια ακόμα φωτογραφία, αυτή του Orlando, από ένα στιγμιότυπο που ο ηθοποιός δακρύζει. Φυσικά, και αυτή η φωτογραφία «κατέβηκε» αμέσως.

Orlando Bloom - Justin Bieber: Ο καβγάς μεταξύ τους και η συνέχεια μέσω των social media

Αξίζει να σημειωθεί ότι Kerr και Bieber είχαν χρεωθεί μια εφήμερη σχέση πριν αρκετούς μήνες, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε γραφτεί και για τον Orlando Bloom με τη Selena Gomez, πρώην σύντροφο του Bieber.

Δες το βίντεο που ανάρτησε το ΤΜΖ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ