Follow us

H σέξι Jessica Alba στο Maxim

Λίγο πιο καυτό κάνει το καλοκαίρι μας η Jessica Alba με την τελευταία της φωτογράφιση σε ανδρικό περιοδικό

H σέξι Jessica Alba στο Maxim

Λίγο πιο καυτό κάνει το καλοκαίρι μας η Jessica Alba με την τελευταία της φωτογράφιση σε ανδρικό περιοδικό


Είναι μια από τις πρωταγωνίστριες του Sin City 2 αλλά και μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, σύμφωνα τουλάχιστον με τον ανδρικό πληθυσμό. Η Jessica Alba με τη γοητεία και το σέξαπίλ της βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, ιδίως μετά τη δημοσίευση του Red-Band trailer της ταινίας.

Η 33χρονη Jessica έχει ήδη δύο παιδιά κι όμως στο τελευταίο τεύχος του Maxim βγάζει μια πολύ διαφορετική πλευρά της. Η Alba φωτογραφίζεται με ένα μπικίνι και ένα βρεγμένο μπλουζάκι για το εξώφυλλο του περιοδικού και όχι μόνο, μιλώντας όμως παράλληλα και για τους...δαίμονες του παρελθόντος της.

H σέξι Jessica Alba στο Maxim

"Η δασκάλα υποκριτικής μου είναι υπέροχη. Πιστεύει ότι οι ηθοποιοί υπάρχουν για να λένε ιστορίες και να θεραπεύουν τους ανθρώπους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Και πιστεύει πως κάθε χαρακτήρας που παίζει κανείς μπορεί να θεραπεύσει κάτι στη ζωή του." εξομολογείται η Alba.

Αν αναρωτιέσαι τι δαίμονα μπορεί να πολέμησε η ίδια η Alba μέσω της υποκρίτικης, η ίδια διστάζει να πει. "Δεν θέλω να μιλήσω για τα προβλήματά μου. Αλλά σίγουρα αισθάνομαι ότι βίωσα μια κατάσταση και την ξεπέρασα. Οτιδήποτε με οδήγησε ως εκεί, άξιζε τον κόπο. Νιώθω πολύ άνετα με τον εαυτό μου και δεν απολογούμαι σε κανένα."

H σέξι Jessica Alba στο Maxim - εικόνα 2

Όσο για τα σχέδιά της για το μέλλον; Θα ήθελε να χορεύει περισσότερο όπως η ίδια αποκάλυψε. "Οι φίλοι μου λένε πως το σώμα μου ήταν πολύ όμορφο όταν χόρευα πιο πολύ! Θα έπρεπε να το κάνω περισσότερο!" λέει γελώντας. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες του Maxim βέβαια, το σώμα της Jessica είναι ακόμα υπέροχο.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ