Follow us

Χωρίζουν στ'αλήθεια Beyonce και Jay Z;

Όλες οι φήμες των τελευταίων μηνών που αφορούν στο τέλος του γάμου τους

Beyonce- Jay Z- Solange: η επίσημη δήλωσή τους για το συμβάν στο ασανσέρ

Όλες οι φήμες των τελευταίων μηνών που αφορούν στο τέλος του γάμου τους.


Μέρες τώρα σκεφτόμαστε αν πρέπει να αναπαράγουμε τις φήμες που όλο και πιο συχνά διαβάζουμε πλέον στα ξένα ειδησεογραφικά sites και που αφορούν στο επικείμενο διαζύγιο της Beyonce και του Jay Z. Τελικά αποφασίσαμε να παραθέσουμε τις φήμες ακριβώς όπως κυκλοφορούν και να αφήσουμε τον χρόνο να βγάλει την τελική ετυμηγορία περί της αλήθειας τους.

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Jay Z να οργανώνει διακοπές 5-εβδομάδων για εκείνον και την Beyonce μόνο, σε μια έσχατη προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Οι φήμες για τον χωρισμό τους κυκλοφορούν μήνες τώρα όμως απέκτησαν μεγαλύτερη έκταση μετά το περιστατικό της βραδιάς του Met Gala. Η ψυχρή στάση που κράτησε η Beyonce τότε, μέσα στο ασανσέρ θορύβησε πολλούς και έφερε ξανά στην επιφάνεια τις, αδύναμες ως τότε, φήμες.

Λίγες ημέρες αργότερα, και ενώ το σκάδαλο του Met Gala είχε αντιμετωπιστεί δημοσίως με χαρούμενες οικογενειακές φωτογραφίες και δηλώσεις από τη μεριά του ζευγαριού, η Beyonce εμφανίστηκε σε παπαρατσικές φωτογραφίες χωρίς το τατουάζ που είχε στον παράμεσο του αριστερού χεριού της και που συμβόλιζε νοητά τη βέρα του γάμου της με τον Jay Z.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη πως η Beyonce ψάχνει για διαμέρισματα...μόνη της αυτή τη φορά και μάλιστα και στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες. Η ίδια πηγή είπε στην DailMail.co.uk πως "ο Jay θέλει να σώσει αυτό το γάμο...λατρεύει την κόρη τους και θέλει ένα αδερφάκι για εκείνη αλλά η Beyonce δεν είναι σίγουρη για το τι πρέπει να κάνει, ο γάμος τους περνάει κρίση, αυτή είναι η αλήθεια. Ο Jay θέλει να έχουν λίγο χρόνο οι δυο τους για να δουλέψουν πάνω σε αυτό."

Οι φήμες ενισχύθηκαν όμως και από κάποιες λεπτομέρειες που παρατήρησαν οι φανς στις συναυλίες του ζευγαριού, συγκεκριμένα με την αλλαγή των στίχων στο τραγούδι Resentment της Beyonce που μοιάζει να βάζουν στο στόχαστρο τον Jay Z για τις απιστίες του.

Αν τελικά το ζευγάρι χωρίσει, η showbiz θα χάσει ένα από τα πιο επικερδή της brands αν και οι περιουσίες των δύο δε θα είνα δύσκολο να χωριστούν αφού υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο που καθορίζει το ποιος παίρνει τι. Πάντως, σε ανθρώπινο πλέον επίπεδο, εμείς ευχόμαστε να γίνει ό,τι είναι καλύτερο για τους ίδιους αλλά και για το 2χρονο κορίτσακι τους.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ