Follow us

Η Heidi Klum topless δίπλα στον Zac Posen

Με μια προκλητική φωτογραφία στο Instagram προωθεί το Project Runway η Heidi Klum

Οι σέξι καλοκαιρινές selfie της Heidi Klum

Με μια προκλητική φωτογραφία στο Instagram προωθεί το Project Runway η Heidi Klum.


Θυμάσαι το reality show μόδας που παρουσιάζει η Heidi Klum και είχε προβληθεί και στη χώρα μας για ένα διάστημα; Το Project Runway "ζει και βασιλεύει" στο εξωτερικό, με την 13η σεζόν του να μετράει μόλις 2 επεισόδια ως τώρα. Η Heidi που είναι γνωστή για την ευκολία με την οποία αποχωρίζεται τα ρούχα της στα social media αλλά και για την ξένοιαστη προσωπικότητά της, βρήκε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της στα ύψη.

Έτσι, χτες το απόγευμα, λίγο πριν την προβολή του 2ου επεισοδίου του Project Runway, η Heidi ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που έμελλε να προκαλέσει. Το μοντέλο εμφανίζεται φορώντας μονάχα ένα μικρό ροζ εσώρουχο και έχοντας στον πλευρό της τον σχεδιαστή μόδας και συνάδελφό της στην κριτική επιτροπή του show, Zac Posen. O Posen καλύπτει "σοκαρισμένος" το στήθος της καλής του φίλης ενώ η λεζάντα εξηγεί "Χρειάζομαι κάτι για να φορέσω στο αποψινό Project Runway".

Η Heidi Klum topless δίπλα στον Zac Posen

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Heidi Klum έχει αποκαλυφθεί τόσο...ελεύθερα στα social media προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις και η ίδια έχει μιλήσει γι'αυτό το παρελθόν λέγοντας "Μεγάλωσε σε ένα πολύ χαλαρό σπίτι όπου οι γονείς μου ήταν πάντα γυμνοί." Έτσι εξηγείται...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ