Follow us

Orlando Bloom - Justin Bieber: Οι αντιδράσεις των celebrities για τον καυγά

Ξεκαρδιστικές και κάπως...αναμενόμενες οι αντιδράσεις των celebrities, εντός και εκτός του χώρου που συνέβη

Orlando Bloom - Justin Bieber: Ο καβγάς μεταξύ τους και η συνέχεια μέσω των social media

Ξεκαρδιστικές και κάπως...αναμενόμενες οι αντιδράσεις των celebrities, εντός και εκτός του χώρου που συνέβη.


Το ότι ο Orlando Bloom καυγάδισε άγρια με τον Justin Bieber μάλλον το ξέρεις ήδη. Το ότι οι δυο τους συναντήθηκαν στο εστιατόριο Cipriani στην Ibiza και εκεί έγινε το...κακό και αυτό μάλλον το ξέρεις. Αυτό που δεν ξέρεις είναι πως υπήρχαν και άλλοι celebrities στο ίδιο εστιατόριο, που στάθηκαν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν και, το καλύτερο, πώς αντέδρασαν με αυτά που είδαν.

Στο Cipriani δειπνούσαν επίσης οι Lindsay Lohan, P. Diddy και Leonardo di Caprio εκείνο το βράδυ και, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Anastasia Skolkova που κατέγραψε και βίντεο του καυγά, οι celebrity μάρτυρες αντέδρασαν με τρόπο που μάλλον περιμέναμε. "Ο Bieber πλησίασε και είπε κάτι στον Orlando και εκείνος πήδησε πάνω σε ένα καναπέ για να τον πιάσει. Όταν τον χτύπησε όλοι άρχισαν να χειροκροτούν, η Lindsay γελούσε, ήταν φοβερό! Μετά από το συμβάν δεν ξέρω αν οι άνθρωποι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον Orlando ή να τον συγχαρούν!"

Η δημοσιογράφος συνέχισε τη διήγησή της λέγοντας πως όταν η ασφάλεια ήρθε και είδε πως δεν τσακώνονται πια, οι δύο celebrities προσπάθησαν να ξαναχτυπηθούν μα η ασφάλεια έπιασε τον Bieber, με τα χέρια πίσω από την πλάτη, είπε πως εκείνος προκάλεσε τον καυγά και τον πήραν μαζί τους.

Οι αντιδράσεις των celebrities βέβαια δεν σταμάτησαν εκεί αφού εκείνοι που δεν είχαν την τύχη να το δουν "ζωντανά" ανέβασαν στο Twitter τις ξεκαρδιστικές ατάκες τους. Η ηθοποιός Alyssa Milano ήταν λακωνική γράφοντας "#TeamOrlando" ενώ ο κωμικός παρουσιάστης Jimmy Fallon είπε στο show του "Ο Orlando Bloom προφανώς έριξε μπουνιά στον Justin Bieber χτες το βράδυ. Το χέρι του Orlando πονούσε πολύ σήμερα...Ξέρετε, από όλα τα "high five"!"


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ