Follow us

Nίκος Αλιάγας-Τίνα Γρηγορίου: Ερωτευμένοι στο Μεσολόγγι

Οι στιγμές χαλάρωσης με συγγενικά πρόσωπα και η τεράστια συλλογή φωτογραφιών του αγαπημένου παρουσιαστή.

aliagas

Οι στιγμές χαλάρωσης με συγγενικά πρόσωπα και η τεράστια συλλογή φωτογραφιών του αγαπημένου παρουσιαστή.

Ένα χρόνο μετά τη βάπτιση της μονάκριβης κορούλας τους, Αγάθης, στο μοναστήρι της Αγίας Αγάθης στα Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, ο Νίκος Αλιάγας και η σύντροφός του, Τίνα Γρηγορίου, επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη για να βρεθούν κοντά στους συγγενείς τους, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη θάλασσα της περιοχής. Νωρίτερα, το ζευγάρι και η μικρή τους γοργόνα περιπλανήθηκαν στις θάλασσες του Αιγαίου.

Ο διάσημος δημοσιογράφος-παρουσιαστής μπορεί μετά το φετινό καλοκαίρι να πάρει και τον τίτλο του πρεσβευτή, καθώς δε σταμάτησε στιγμή να φωτογραφίζει τις ομορφιές της Ελλάδας, να τις αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και να αποσπά αμέτρητα μηνύματα θαυμασμού από τους χιλιάδες followers που έχει.
Πάρος, Αντίπαρος, Αμοργός, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Νάξος είναι μόνο ορισμένα από τα νησιά που επισκέφτηκε. Και, φυσικά, δε θα μπορούσε να μην περάσει, να μην αράξει στον τόπο του, το Μεσολόγγι.

Nίκος Αλιάγας-Τίνα Γρηγορίου: Ερωτευμένοι στο Μεσολόγγι


Η Τίνα Γρηγορίου έχει πια γνωρίσει τους συγγενείς και φίλους του Νίκου Αλιάγα και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για κάθε τους επίσκεψη. Ο φακός του HELLO! πέτυχε το ζευγάρι σε μία από τις περιηγήσεις του στις παραλίες της περιοχής και
έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και χαλαροί κοντά στους φίλους τους, να απολαμβάνουν τον ήλιο λίγο πριν πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής.

Διάβασε περισσότερα στο νέο HELLO! που κυκλοφορεί

Nίκος Αλιάγας-Τίνα Γρηγορίου: Ερωτευμένοι στο Μεσολόγγι - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ