Follow us

Emmy Awards 2014: Οι υποψήφιοι και οι προβλέψεις

Λίγες μονάχα ώρες πριν τα φετινά Emmy Awards προβλέπουμε τους νικητές και αναμένουμε τις εκπλήξεις

Emmy Awards 2014: οι υποψήφιοι και οι προβλέψεις

Λίγες μονάχα ώρες πριν τα φετινά Emmy Awards προβλέπουμε τους νικητές και αναμένουμε τις εκπλήξεις.


Τα Emmy Awards, γνωστά και ως Όσκαρ της μικρής οθόνης, έχουν φτάσει να θεωρούνται μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της χρονιάς για τον κόσμο της showbiz με εκατοντάδες καταξιωμένους ηθοποιούς να έχουν παραβρεθεί στις 65 τελετές τους. Απόψε αναμένεται να απονεμηθούν για 66η φορά τα βραβεία που τιμούν τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και που συχνά καθορίζουν τις επόμενες σεζόν τους.

Ανάμεσα στους υποψήφιους που ανακοινώθηκαν μέσα στον Ιούλιο υπάρχουν τα γνωστά διαμάντια της τηλεόρασης αλλά και μερικά outsiders που ίσως κάνουν τη διαφορά. Στην κατηγορία δραματικής σειράς θα...κονταροχτυπηθούν μερικές αγαπημένες και ήδη καταξιωμένες σειρές όπως το Game of Thrones, το Mad Men, το Breaking Bad, το True Detective και το Downton Abbey ενώ στην αντίστοιχη κωμική κατηγορία βλέπουμε σειρές όπως το The Big Bang Theory και το Modern Family αλλά και νέες προσθήκες όπως το Orange is the New Black και το Veep που περιμένουν να αποδείξουν την αξία τους.

Emmy Awards 2014: Οι υποψήφιοι και οι προβλέψεις

Αν έπρεπε να μαντέψουμε, πάντως, για τις δραματικές σειρές το Breaking Bad μοιάζει αρκετά πιθανό να κερδίσει το χρυσό αγαλματάκι των Emmy αφού είναι και η τελευταία φορά που θα συμμετάσχει με την τελευταία (και καλύτερη) σεζόν του και αξίζει ένα φόρο τίμης. Το True Detective από την άλλη, τάραξε για τα καλά τα νερά στην συγκεκριμένη κατηγορία με την πρώτη του σεζόν, ίσως όμως χρειαστεί να περιμένει ένα χρόνο μέχρι να αποδείξει την αξία του.

Emmy Awards 2014: Οι υποψήφιοι και οι προβλέψεις - εικόνα 2

Λαμπρό ωστόσο φαίνεται να διαγράφεται το μέλλον του πρωταγώνιστη της πρώτης του σεζόν, Matthew McConaughey αφού άφησε άφωνους κοινό και κριτικούς με την εξαιρετική του ερμηνεία ως του πρώην χρήστη ναρκωτικών και...χτυπημένου από τη μοίρα αστυνομικού, Rust Cohle. Στην αντίστοιχη κωμική κατηγορία λάμπει τα τελευταία 3 χρόνια ο Jim Parsons ως Sheldon Cooper στη σειρά The Big Bang Theory και δεν μοιάζει πιθανό να χαλάσει φέτος το σερί του κερδίζοντας και το 4ο Emmy του.

Emmy Awards 2014: Οι υποψήφιοι και οι προβλέψεις - εικόνα 3

Σχετικά με τις κωμικές σειρές, ενώ το Big Bang Theory συνεχίζει ακάθεκτο, το Orange is the New Black έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων κάνοντας τους πάντες να υποθέτουν πως θα κερδίσει το πρώτο του Emmy φέτος, αφήνοντας πίσω του και το εξίσου αγαπημένο του κοινού, Modern Family.

Σε λίγες ώρες θα δούμε κατά πόσο πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας μιας που οι εκπλήξεις δεν λείπουν καμιά χρονιά.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ