Follow us

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Rihanna και τα tips ομορφιάς

Τις διακοπές της απολαμβάνει επιτέλους η "RiRi" και δίνει συμβουλές ομορφιάς

Αλήθεια ή όχι; To Instagram απειλεί τη Rihanna με διαγραφή

Τις διακοπές της απολαμβάνει επιτέλους η "RiRi" και δίνει συμβουλές ομορφιάς


Για κάποιους οι διακοπές τελείωσαν ήδη, για κάποιους τώρα ξεκινούν. Η Rihanna πέρασε ολόκληρο το καλοκαίρι της μέσα στο στούντιο ηχογράφησης, δουλεύοντας τον πολυαναμενόμενο 8ο προσωπικό της δίσκο και παράλληλα ακολούθησε τον Eminem στο Monster Tour του στο οποίο και συμμετείχε.

Εδώ και ελάχιστες ημέρες όμως, η καθημερινότητά της μοιάζει να έχει αλλάξει αφού βρίσκεται σε διακοπές σε ένα ειδυλλιακό μέρος που δεν έχει ακόμα αποκαλύψει. Με μια φωτογραφία της με μπικίνι "ανακοίνωσε" στο Twitter το διάλειμμά της η Rihanna ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές ακόμα φωτογραφίες από τις ανέμελες στιγμές της.

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Rihanna και τα tips ομορφιάς

Η Rihanna περνάει καλά στις διακοπές και μας έχει πείσει για αυτό στο παρελθόν, με τα ποτά να ρέουν άφθονα και φόντο μονάχα τις πιο ειδυλλιακές παραλίες και τα πιο πολυτελή θέρετρα. Πώς όμως αντιμετωπίζει τα σημάδια που αφήνει η...καλοπέραση στο δέρμα της; "Όταν νιώθω πως το δέρμα μου δεν αντέχει άλλο κόβω εντελώς το αλκοόλ και πίνω πάρα πολύ νερό" δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η σταρ.

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Rihanna και τα tips ομορφιάς - εικόνα 2

Αν πάλι νιώθεις πως χρειάζεσαι κάτι πιο ισχυρό πέρα από την άμεση ενυδάτωση η RiRi συστήνει "Ανακάτεψε μια ενυδατική κρέμα με μια σταγόνα foundation. Αυτό, λίγη μάσκαρα και κραγιόν και θα είσαι έτοιμη. Και μην ξεχνάς να φτιάχνεις τα φρύδια σου!".

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Rihanna και τα tips ομορφιάς - εικόνα 3

Το τελευταίο πολύτιμο μυστικό για εξπρές μακιγιάζ της σταρ μπορεί να πέσει λίγο...βαρύ στα αγόρια. "Το κραγιόν από τη συνεργασία μου με τη MAC είναι το αγαπημένο μου προιόν. Το κραγιόν τραβάει το μάτι μακριά από κάθε ελάττωμα της επιδερμίδας. Αν φοράς κραγιόν όλοι υποθέτουν πως είσαι κανονικά βαμμένη. Και οι άντρες είναι χαζοί - δε θα το προσέξουν."


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ