Follow us

Jennifer Aniston "Είναι άδικη η πίεση για να γίνω μητέρα"

Τι δήλωσε σχετικά με τη μητρότητα η Ελληνοαμερικάνα ηθοποιός

Το αγαπημένο hairstyle της Jennifer Aniston δεν είναι αυτό που νομίζεις

Τι δήλωσε σχετικά με τη μητρότητα η Ελληνοαμερικάνα ηθοποιός


Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται αυτές τις ημέρες η 45χρονη Jennifer Aniston με αφορμή τη νέα της ταινία, Life of Crime. Η Ελληνοαμερικάνα ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή Today όπου και μίλησε με τον Carson Daly για την επαγγελματική της πραγματικότητα αλλά και την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα η σταρ δήλωσε πως αισθάνεται πιεσμένη σχετικά με το θέμα της μητρότητας "Δεν έχω λίστα με πράγματα που πρέπει να γίνουν και που αν δεν γίνουν τότε έχω αποτύχει στο ρόλο μου και την αξία μου ως γυναίκα. Αισθάνομαι πως έχω "γεννήσει" πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια, έχω γίνει μητέρα πολλών πραγμάτων. Είναι άδικο να πιέζονται έτσι οι γυναίκες γι'αυτό το θέμα" δήλωσε η Aniston φανερά φορτισμένη.

Στη συνέχεια η "Rachel" μίλησε για το πώς άλλαξε η ίδια από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίσαμε από τα Φιλαράκια, 20 ολόκληρα χρόνια πριν, μέχρι σήμερα και δήλωσε ευγνώμων για τις "μετενσαρκώσεις" που βίωσε ξανά και ξανά μέσα σε αυτό το διάστημα.

Μία ημέρα μετά ολόκληρο το καστ από την αγαπημένη κωμική σειρά όλων, τα Φιλαράκια, βρέθηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μάλιστα με φόντο το γνώριμο πλατό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ