Follow us

Brad Pitt- Angelina Jolie: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους

Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πια πώς ήταν το νυφικό της Angelina

Angelina Jolie – Brad Pitt: Οι ερωτικές επιστολές τους όσο ήταν μακριά!

Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πια πώς ήταν το νυφικό της Angelina


Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου της Angelina Jolie και του Brad Pitt βγήκαν επιτέλους στη δημοσιότητα ως εξώφυλλα των περιοδικών People και Hello!. Σε αυτά τα τεύχη, που θα βρίσκονται αύριο στα ράφια των ξένων πρακτορείων τύπου, θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες του μυστηρίου καθώς και οι φωτογραφίες που το ζευγάρι παραχώρησε.

Από τα εξώφυλλα και μόνο, όμως, μπορούμε να καταλάβουμε πολλά για τον celebrity γάμο της χρονιάς. "Τα παιδιά μας θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο στον γάμο μας" είχε δηλώσει κάποια στιγμή τον Μάιο η Angelina και αυτή η δήλωση πήρε άλλη διάσταση από τη στιγμή που αποκαλύφθηκαν τα εξώφυλλα των δύο περιοδικών.

Brad Pitt- Angelina Jolie: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους

Ναι, λιτό και παραδοσιακό όπως είχε περιγραφεί ήταν το νυφικό της Jolie με στενό μπούστο και full skirt. Το πέπλο της ωστόσο, αλλά και το πίσω μέρος της φούστας κεντήθηκαν με...χρωματιστές ζωγραφιές των παιδιών τους από τον Luigi Massi του οίκου Versace κάνοντάς το έτσι μοναδικό και το πιο ξεχωριστό από τα celebrity νυφικά που έχουμε δει ως τώρα.

Ο Brad Pitt σύμφωνα με πληροφορίες φόρεσε ένα κοστούμι που ήδη είχε στην γκαρνταρόμπα του ενώ η γραβάτα του ήταν δανεισμένη από τον γιο τους Maddox αφού εκείνος...ξέχασε τη δική του! Τα 6 παιδιά του ζευγαριού που ήδη γνωρίζουμε πως είχαν σημαντικό ρόλο στην τελετή, λειτούργησαν και ως wedding planners. Ενώ τα αγόρια της οικογένειας αλλά και η Shiloh φορούσαν όλα μαύρο επίσημο κοστούμι, το φόρεμα της Zahara ήταν σχεδιασμένο από τη φίλη της οικογένειας Adama Kebe και εκείνο της μικρής Vivienne ήταν ένα λευκό που υπήρχε ήδη στην ντουλάπα της.

Brad Pitt- Angelina Jolie: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους - εικόνα 2

"Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να είναι μια ημέρα γεμάτη γαλήνη και γέλια. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή ημέρα που μοιραστήκαμε με τα παιδιά μας και μια πολύ ευτυχισμένη στιγμή για την οικογένειά μας." δήλωσε το ζευγάρι που λίγες μόλις ημέρες μετά τον γάμο αναγκάστηκε για χωριστεί για λίγο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ