Follow us

Kate Moss: Η εμφάνισή της σε έξοδο στο Λονδίνο

Το supermodel αγαπάει τα parties μέχρι πρωϊας και το φθινοπωρινό look.

kate-moss

Το supermodel αγαπάει τα parties μέχρι πρωϊας και το φθινοπωρινό look.


H Moss, μάλλον δυνατή παρουσία στη λίστα των celebrity party animals, απαθανατίζεται στις 4 το πρωί σε δρόμο στο Λονδίνο καθώς επιστρέφει από βραδυνή έξοδο.

To μοντέλο αγαπά τα φθινοπωρινά looks όπως έχει αποδείξει κατά καιρούς με τις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά επιλέγει ολόσωμη φόρμα με patterns και έντονο χρώμα, με capri μήκος (ναι, φαίνεται να έχουμε γενικά comeback αυτού του στυλ).

Η Kate "ισοσταθμίζει" το εντυπωσιακό ρούχο με απλά μαύρα αξεσουάρ, booties και τσάντα ώμου, ενώ τα μαλλιά της είναι χαλαρά πιασμένα σε κοτσίδα. To look ολοκληρώνει μια μαύρη γούνα ριγμένη στον ώμο της.

Ok, είναι γνωστό πως δε χρειάζεται καθόλου κόπο για να εντυπωσιάσει, αλλά η Moss μας υπενθυμίζει συνεχώς γιατί μας αρέσει να παρατηρούμε το στυλ της όπου και αν βρίσκεται. Συνδυάζει με δικό της τρόπο ρούχα και αξεσουάρ, ορκισμένες fans τρέχουν αν την αντιγράψουν και η αλήθεια είναι πως συνήθως οτι κάνει της πηγαίνει πολύ.

Για το συγκεκριμένο look δεν ξέρουμε αν είναι το καλύτερό της, είναι όμως σίγουρα ενδιαφέρον να βλέπουμε τον τρόπο που δημιουργεί τόσο "δεμένα" outfits σε κάθε περίσταση.

Kate Moss: Η εμφάνισή της σε έξοδο στο Λονδίνο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ