Follow us

Σίσσυ Φειδά: «Παντρευόμαστε για να αποκτήσουμε παιδιά»

Όσα είπε η ίδια στο «ΕΓΩ! weekly»

Σίσσυ Φειδά


Όσα είπε η ίδια στο «ΕΓΩ! weekly»


Η Σίσσυ Φειδά έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε στο «ΕΓΩ! weekly» που κυκλοφορεί και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο της με τον σύντροφό της, Γιώργο Ανδρίτσο.

Με ποιον τρόπο σας έκανε πρόταση ο σύνροφός σας Γιώργος Ανδρίτσος;
«Δεν μου έκανε επίσημη πρόταση γάμου. Δεν θα ήταν στο στυλ του να γονατίσει και να με ρωτήσει "θες να με παντρευτείς;" Και για να είμαι ειλικρινής, εάν το έκανε δεν θα μου άρεσε κάτι τέτοιο... Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερα υψηλό IQ. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και, παρά την ηλικία του, έχει ζήσει πολλά πράγματα και τα έχει επεξεργαστεί πολύ καλά. Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία μας μου είχε πει "Εσένα δεν σε αφήνω, θα σε παντρευτώ". Εγώ τον πείραζα τότε. Του έλεγα όι πρέπει να με πέίσει γι' αυτό».

Μέχρι τότε αποφεύγατε τον γάμο; «Όχι ακριβώς. Είχα τις ανασφάλειές μου, αλλά όλα αυτά εξαφανίζονται όταν υπάρχει αγάπη. Θεωρούσα ουτοπικό το να πιστεύει κάποιος ότι θα είναι μαζί με τον άλλο για μια ζωή. Επειδή έβλεπα πολλά φιλικά μου ζευγάρια να χωρίζουν, ήθελα να αισθάνομαι σίγουρη όταν θα έκανα αυτό το βήμα, ώστε να μειώσω τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Αυτό, βέβαια, είναι κουτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Είναι στα άμεσα σχέδιά σας ένα παιδί; «Συνήθως ένα ζευγάρι ενώνεται με τα δεσμά του γάμου επειδή θέλει να δημιουργήσει οικογένεια. Για να προχωράμε λοιπόν τη ζωή μας, θέλουμε να αποκτήσουμε παιδιά. Μακάρι να είμαστε τυχεροί και να συμβεί».

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ