Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Τα νέα στοιχεία της δικαστικής διαμάχης με τον Γιάννη Λάτσιο

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα

ελένη μενεγάκη

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συνεχίζουν τη δικαστική διαμάχη για τον διαχωρισμό της κοινής τους περιουσίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μία προσπάθεια για εξωδικαστικό συμβιβασμό θέλοντας να δώσει τέλος στη μεταξύ τους διαμάχη αλλά ο Γιάννης Λάτσιος δεν το δέχτηκε συνεχίζοντας να απαιτεί ένα υψηλό ποσό από την πρώην σύζυγό του, ως αποζημίωση έναντι εξόδων που έκανε εκείνος κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Ακολουθούν bullets με τα πιο σημαντικά στοιχεία της δικαστικής διαμάχης τους, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα:

• Ο Γιάννης Λάτσιος διεκδικεί το ποσό της τάξεως του 1.500.000 ευρώ πιέζοντας να πωληθεί η πολυτελής κατοικία όπου διαμένει η παρουσιάστρια με τα τρία παιδιά της για να λάβει εκείνος το 25% της αξίας, πόσο ανάλογα με το ποσοστό συνιδιοκτησίας του σε αυτό.

• Η Ελένη Μενεγάκη υποστηρίζει πως όσο καιρό ήταν παντρεμένοι οι απολαβές της ήταν τριπλάσιες από αυτές του συζύγου της άρα τα έξοδα ήταν δικά της κατά τον κοινό τους βίο. Οι ετήσιες απολαβές του ήταν 350.000 ευρώ.

• Επίσης, η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως το στέλεχος του ΑΝΤ1 έχει ήδη εισπράξει το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ ενώ άδειασε και την κοινή τους θυρίδα με καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

• Ο Γιάννης Λάτσιος δεν δέχτηκε να απαλαγεί από την ανατροφή των παιδιών που περιλαμβάνει μηνιαία διατροφή ύψους 3 χιλιάδων ευρώ.


Η επόμενη δικαστική διαμάχη αναμένεται να είναι στις 7 Οκτωβρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ