Follow us

Η Martha Stewart μαλώνει δημοσίως τη Gwyneth Paltrow

Πρεπει να σωπάσει πια! είπε η βασίλισσα του lifestyle για τη Gwyneth

Η Martha Stewart μαλώνει δημοσίως την Gwyneth Paltrow

"Πρεπει να σωπάσει πια!" είπε η βασίλισσα του lifestyle για τη Gwyneth


H Martha Stewart που βγάζει μια περιουσία οργανώνοντας γάμους, dinner parties και ορίζοντας κάθε κανόνα της σύγχρονης φιλοξενίας δεν έχει σκοπό να μείνει άλλο σιωπηλή, καθώς φαίνεται. Μπορεί στο παρελθόν να έχει υπάρξει φίλη με την Gwyneth αλλά και την Blake Lively όμως πλέον δεν έχει άλλη υπομονή και αποιποιείται την...φιλία τους δημοσίως.

"Πρέπει απλά να σωπάσει. Εϊναι ηθοποιός. Αν πίστευε στις υποκριτικές της ικανότητες δε θα προσπαθούσε να γίνει μια Martha Stewart" δήλωσε πρόσφατα στο e-mag του Net-a-Porter. H Martha δεν σταμάτησε εκεί φυσικά και συμπλήρωσε πως η Blake Lively τη συμβουλεύτηκε πριν να λανσάρει το site της, Preserve. Ίσως γι'αυτό το αποτέλεσμα είναι τόσο...όμορφο.

Ακόμα η βασίλισσα του αμερικάνικου lifestyle είπε πως η Taylor Schilling δεν είναι και πολύ καλή ηθοποιός και πως δεν παίζει σωστά την Piper στην νέα κωμική σειρά Orange is the New Black. "Η Piper βρισκόταν στη φυλακή την ίδια περίοδο με μένα και της έχω μιλήσει γι'αυτό!" δήλωσε η δαιμόνια επιχειρηματίας. Εντάξει Martha...


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ