Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Η «επίθεση» στον Λάτσιο μέσω twitter

Και τα μηνύματα συμπαράστασης του κόσμου

ελένη μενεγάκη

Και τα μηνύματα συμπαράστασης του κόσμου

Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν την Ελένη Μενεγάκη να βρίσκεται σε έντονη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο. Η παρουσιάστρια του Alpha τα επιβεβαίωσε μέσω twitter. Η αρχή έγινε με την ανάρτηση ενός κειμένου που ασκούσε κριτική στον Γιάννη Λάτσιο και το μοιράστηκε η Ελένη Μενεγάκη με τους followers της. Έπειτα, ακολούθησαν τα παρακάτω tweets:

Ελένη Μενεγάκη: Η «επίθεση» στον Λάτσιο μέσω twitter

Ελένη Μενεγάκη: Η «επίθεση» στον Λάτσιο μέσω twitter - εικόνα 2

Ελένη Μενεγάκη: Η «επίθεση» στον Λάτσιο μέσω twitter - εικόνα 3


Θυμήσου τα πιο σημαντικά στοιχεία της δικαστικής διαμάχης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα:


• Ο Γιάννης Λάτσιος διεκδικεί το ποσό της τάξεως του 1.500.000 ευρώ πιέζοντας να πωληθεί η πολυτελής κατοικία όπου διαμένει η παρουσιάστρια με τα τρία παιδιά της για να λάβει εκείνος το 25% της αξίας, πόσο ανάλογα με το ποσοστό συνιδιοκτησίας του σε αυτό.

• Η Ελένη Μενεγάκη υποστηρίζει πως όσο καιρό ήταν παντρεμένοι οι απολαβές της ήταν τριπλάσιες από αυτές του συζύγου της άρα τα έξοδα ήταν δικά της κατά τον κοινό τους βίο. Οι ετήσιες απολαβές του ήταν 350.000 ευρώ.

• Επίσης, η παρουσιάστρια υποστηρίζει πως το στέλεχος του ΑΝΤ1 έχει ήδη εισπράξει το ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ ενώ άδειασε και την κοινή τους θυρίδα με καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

• Ο Γιάννης Λάτσιος δεν δέχτηκε να απαλαγεί από την ανατροφή των παιδιών που περιλαμβάνει μηνιαία διατροφή ύψους 3 χιλιάδων ευρώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ