Follow us

Νίκη Κάρτσωνα: «Και botox έχω κάνει. Ειδικά τώρα στα 37 μου!»

Τι άλλο αποκάλυψε στην συνέντευξή της στο ΕΓΩ!Weekly

Νίκη Κάρτσωνα: Και botox έχω κάνει. Ειδικά τώρα στα 37 μου!
Η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε στο «ΕΓΩ WEEKLY!» για την εποχή του μόντελιγκ, για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει και τις δυσκολίες στην σχέση της με τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή.

Τα μοντέλα λένε συνήθως το κλισέ «το επάγγελμά μας είναι μοναχικό». Ισχύει;

Δεν ταξίδεψα πολύ. Μπορεί και να ισχύει. Εγώ δεν ένιωσα μοναξιά γιατί δούλεψα στην Ελλάδα και λίγο στην Ιταλία. Ήμασταν πέντε-έξι κοπέλες που δουλέψαμε πάρα πολύ και πληρωθήκαμε πάρα πολύ καλά. Το διασκεδάσαμε.

Από σημαίνει ότι ζήσατε τις χρυσές εποχές;
Ήμουν από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Το αξίζατε;
Πουλούσα. Είχα έναν πολύ καλό μάνατζερ επίσης. Το άξιζα γιατί ήμουν επαγγελματίας. Υπήρχαν πολύ πιο όμορφες γυναίκες από μένα. Όμως ήμουν πάντα στην ώρα μου, δεν γκρίνιαζα, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ. Έκανα τη δουλειά μου κι έφευγα.

Έχετε κάνει πλαστική;
Δύο φορές στη μύτη. Την πρώτη φορά δεν ήταν καθόλου επιτυχημένη. Όταν έκανα το «Κάτσε καλά», άρχιζε να πέφτει και ο Ανδρέας Φουστάνος μου έλεγε ότι πρέπει να τη φτιάξω. Εκείνος που έκανε τη δεύτερη επέμβαση. Δεν ήθελα την τέλεια μύτη. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά μου. Και botox έχω κάνει. Ειδικά τώρα στα 37 μου!

Η καριέρα σας στο μόντελινγκ είχε και αρκετό γυμνό.

Ήταν επιλογή μου. Τα περισσότερα μοντέλα είχαν κάνει γυμνό. Δεν θα ισχυριστώ αυτό που έλεγαν οι περισσότεροι ότι ήταν στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Το επέλεξα. Λέγαμε με τον μάνατζέρ μου ότι έτσι θα με μάθει ο κόσμος. Κάναμε γυμνό και, τον επόμενο μήνα, σε καμπάνια μαγιό, ζητούσαμε περισσότερα χρήματα.

Έχετε δηλώσει ότι με τον σύζυγό σας στο παρελθόν, χωρίζατε τα καλοκαίρια.

Έχω περάσει δύσκολα με τον Νίκο. Με είχε ταλαιπωρήσει πολύ στην αρχή. Σκεφτείτε ότι ήταν νέος, μπασκετμπολίστας, με πολλά λεφτά και πολλές γυναίκες. Τουλάχιστον άξιζε τον κόπο. Αυτό που ήξερα πάντα, ήταν ότι με αγαπούσε. Βέβαια, αν γυρνούσα στο παρελθόν, δε θα τον άφηνα να με ταλαιπωρήσει τόσο.



Περισσότερα στο «ΕΓΩ! Weekly» που κυκλοφορεί

Νίκη Κάρτσωνα: «Και botox έχω κάνει. Ειδικά τώρα στα 37 μου!»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ