Follow us

Μύρωνας Στρατής: «Ένας χωρισμός είναι από τη φύση του πολύ αμήχανος»

Όσα είπε στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη

Μύρωνας Στρατής


Όσα είπε στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη


Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα Καλά» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη νέα φάση που βιώνει στην προσωπική του ζωή.

«Έχω ζοριστεί λίγο με πράγματα που έχουν γίνει στη ζωή μου και στο παρελθόν και τώρα τελευταία. Νομίζω δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Αλλά εντάξει, τι να κάνουμε τώρα; Το πρόβλημα είναι πως ένας χωρισμός, από τη φύση του, είναι κάτι πολύ αμήχανο έτσι κι αλλιώς. Όταν μπαίνει και στο μάτι του κυκλώνα, γίνεται υπερβολικά πολύ αμήχανος. Τι να απαντήσεις δηλαδή, όταν χωρίζεις; Είναι δύσκολο. Το έχω διαχειριστεί αυτό που έχει συμβεί, νομίζω πως είμαι ΟΚ. Στην αρχή ταράχτηκα» δήλωσε ο Μύρωνας Στρατής.

Μιλώντας για το κατά πόσο έτοιμος είναι να προχωρήσει σε μία σχέση, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης δήλωσε: «Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Αν θα έρθει, θα το καταλάβω. Είμαι χαλαρός. Είναι λίγο παράξενο τώρα που τα πράγματα έχουν πάρει μια άλλη τροπή. Δεν μπορώ να πω ότι απολαμβάνω κάτι περισσότερο από το παρελθόν. Δεν έχω καταλάβει κάποια τεράστια διαφορά».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ