Follow us

Brad Pitt: «Για μένα ο γάμος δεν είναι ένας τίτλος»

Τι άλλο δήλωσε στην πρόσφατη συνέντευξή του;

Brad Pitt: «Για μένα ο γάμος δεν είναι ένας τίτλος»

Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο του με την Angelina Jolie, ο Brad Pitt φωτογραφήθηκε για την βρετανική έκδοση του αντρικού περιοδικού GQ και στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον γάμο και την έννοια αυτού αλλά και την σχέση του με τον George Clooney.

«Ο γάμος δεν είναι μόνο ένας τίτλος. Είναι κάτι πολύ παραπάνω» εξομολογήθηκε προσθέτοντας σχετικά με τον ορισμό της ευτυχίας: «Πάντα πίστευτα ότι η ευτυχία είναι υπερεκτιμημένη. Είναι μερικές δύσκολες στιγμές, τις οποίες διαδέχονται κάποιες όμορδες, και ακολουθεί μια σειρά από δούναι και λαβείν, από γεγονότα, από νίκες και ήττες».

Σχετικά με την δήλωση του George Clooney, ο οποίος χαρακτήρισε τον Pitt «απρόσιτο», ο ίδιος δήλωσε: «Ο George είναι εξαιρετικά προσιτός. Είναι ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους μας. Είναι υπερβολικά πολύ αστείος και είναι χαρά να τον έχει κάποιος δίπλα του. Υποθέτω ότι, εγώ μάλλον, είμαι ο μίζερος» είπε με χιούμορ και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ μοναχικός, ξέρετε. Είμαι πιο ήσυχος από τη φύση μου. Και δεδομένου ότι έχω βουνίσια καταγωγή, είμαι μάλλον πιο επιφυλακτικός».

Τέλος, σχετικά με τον χώρο της δουλειάς του και την αντιμετώπισή του είπε: «Για την ακρίβεια είμαι πολύ σνομπ προς τους σκηνοθέτες. Λέω όχι όλη την ώρα. Το όχι είναι η πιο δυνατή λέξη στον χώρο μας. Πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου. Πρέπει να αξίζει πολύ για να αφήσεις το σπίτι σου. Τώρα έχω χαλαρώσει λίγο τους ρυθμούς μου. Και έχω αφιερώσει το χρόνο μου σε άλλα πράγματα. Και, ειλικρινά, θέλω πολύ να περάσω λίγο παραπάνω χρόνο με τα παιδιά μου πριν μεγαλώσουν και φύγουν».

Brad Pitt: «Για μένα ο γάμος δεν είναι ένας τίτλος»
Το εξώφυλλο του περιοδικού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ