Follow us

Μαίρη Συνατσάκη: Ο χωρισμός και το νέο επαγγελματικό βήμα

Όσα δήλωσε στην εκπομπή «Μία»

Μαίρη Συνατσάκη

Όσα δήλωσε στην εκπομπή «Μία»

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή αλλά και στη συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό» του ANT1.

Πώς ήταν το single καλοκαίρι της;
«Ήταν ήρεμα, αυτό που ήθελα και χρειαζόμουνα. Ήθελα να ηρεμήσω, να "αποσυνδεθώ" και για πέντε μέρες νομίζω τα κατάφερα. [...] Ήταν ένα διαφορετικό καλοκαίρι, γιατί ήμουν σε σχέση σχεδόν πέντε χρόνια. Ήθελα να είναι ήρεμο γιατί δεν αισθανόμουν την ανάγκη να αποδείξω σε κάποιον και ότι είμαι "σούπερ", δεν είχαμε και μια ανταγωνιστική σχέση σε αυτό το επίπεδο (με τον Μύρωνα Στρατή)».

Για τον χωρισμό και πώς τον αντιμετώπισε: «Θα το βρεις μπροστά σου αν δεν βιώσεις όλα τα στάδια ενός χωρισμού. Αυτό το "πένθος" του αποχωρισμού, αυτό που αισθάνεσαι όταν αλλάζει μια τέτοια κατάσταση. Τις πρώτες ημέρες έφυγα, πήγα στο εξωτερικό, γιατί είναι οι κολλητοί μου εκεί. Πολυτέλεια είναι, δεν διαφωνώ, αλλά με βοήθησε πάρα πολύ. Άλλαξα παραστάσεις...».

Για τη συνεργασία της με το «Πρωινό»: «Περνάω πολύ καλά στην εκπομπή! Τότε στο Mega (σ.σ.: όταν είχε συνεργαστεί με το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο στο "Πρωινό mou"), είχα μπει ξαφνικά στην εκπομπή τον Γενάρη, ενώ τώρα νιώθω πιο πολύ "κομμάτι" όλου αυτού. Τώρα αισθάνομαι μέρος της ομάδας».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ