Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες περί εγκυμοσύνης και η στάση των κοντινών της ανθρώπων

Ποιες είναι οι ενδείξεις;

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες περί εγκυμοσύνης και η στάση των κοντινών της ανθρώπων

Η αλλαγή που επέφερε στη ζωή της Ελένης Μενεγάκη η γνωριμία της με τον σύντροφό της, Μάκη Παντζόπουλο, προφανώς ολοκληρώνεται με τον ιδανικότερο τρόπο: με ένα παιδί.

Η συνειδητή σιωπή της Ελένης για την εγκυμοσύνη της είναι σεβαστή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, διανύει μόλις τον τρίτο μήνα της κύησης. Κάθε γυναίκα στη θέση της το ίδιο θα έπραττε. Επιπλέον, επιβάλλεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Και στο παρελθόν, η παρουσιάστρια προέβη σε ανακοινώσεις μετά το πέρας του τέταρτου μήνα της κύησης.

Οι συνεργάτες της τηρούν σιγή ιχθύος, επειδή και σ’ εκείνους δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επισήμως.
Έτσι, υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν πως η Ελένη δεν είναι έγκυος, καθώς σε πρόσφατη φαρυγγίτιδα που την ταλαιπώρησε, αναγκάστηκε να κάνει χρήση αντιβιοτικών. Από την άλλη, η καλή της διάθεση, η πεποίθησή της ότι θα βάλει κιλά μέσα στον επόμενο μήνα –λόγω της μαγειρικής του Βασίλη Καλλίδη, όπως είπε–, το ότι αρκετά συχνά ακουμπά την κοιλιά της, αλλά και η απόφασή της να μην παραστεί στην εκδήλωση για τα δέκα χρόνια Εκστρατείας για την Ενημέρωση κατά του Καρκίνου του Μαστού, της Estee Lauder Companies, παρόλο που είναι για δεύτερη χρονιά φέτος το πρόσωπο της καμπάνιας για την προώθηση του Pink Ribbon Bracelet, που σχεδίασε ο Dukas, από πολλούς ερμηνεύονται ως απόλυτες ενδείξεις για την τέταρτη εγκυμοσύνη της.

Μέσα στον κυκεώνα των φημών ήρθε να προστεθεί και η απόλυση ενός ανθρώπου από το προσωπικό του σπιτιού της, ο οποίος εικάζεται ότι ευθυνόταν για τη διαρροή πληροφοριών, ίσως και της εγκυμοσύνης της.

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες περί εγκυμοσύνης και η στάση των κοντινών της ανθρώπων


Διάβασε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες περί εγκυμοσύνης και η στάση των κοντινών της ανθρώπων - εικόνα 2





Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες εδώ hot συνδυασμούς κάθε μέρα!

Ελένη Μενεγάκη: Οι φήμες περί εγκυμοσύνης και η στάση των κοντινών της ανθρώπων - εικόνα 3



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ