Follow us

Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Η ζωή με το δεύτερο παιδί

Μίλησε, ακόμη, για την επιλόχεια κατάθλιψη

Σάντυ Κουτσοσταμάτη


Μίλησε, ακόμη, για την επιλόχεια κατάθλιψη


Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη μίλησε στο «ΕΓΩ! Weekly» για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, την οικογένειά της αλλά και την επιλόχεια κατάθλιψη. Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Mία ακόμα κόρη στην οικογένεια. Πώς βιώνετε τη νέα κατάσταση;

Τα δύο παιδιά είναι μεν διπλή κούραση, αλλά και διπλή ευτυχία!

Επιθυμούσατε να κάνετε πάλι κορίτσι;

Δεν είχα κάποια προτίμηση, όμως σκεφτόμουν ότι συνήθως τα παιδιά του ίδιου φύλου έχουν περισσότερα κοινά και παίζουν πιο πολύ μαζί. Εγώ με την αδελφή μου κλεινόμασταν στο δωμάτιό μας και παίζαμε με τις ώρες.

Η επιλόχεια κατάθλιψη σας... χτύπησε την πόρτα;

Η ψυχολογία μου ήταν διαφορετική τις δυο φορές που γέννησα. Την πρώτη είχα ευερεθιστότητα και μελαγχολία, όχι όμως επιλόχειο κατάθλιψη. Τα συμπτώματα αυτά είναι αρκετά συνήθη τον πρώτο καιρό, λόγω των ορμονικών αλλαγών.

Περάσατε δύσκολες στιγμές και πώς τις αντιμετωπίσατε;

Όλοι περνούν δύσκολες στιγμές. Μη βλέπετε την τέλεια «φτιαχτή» εικόνα. Ο καθένας μας ζει τα προσωπικά του δράματα. Εγώ στα δύσκολα στρέφομαι στον άντρα μου. Η αισιόδοξη φύση του με βοηθά να ξεπερνώ τις δυσκολίες και να σκέφτομαι θετικά όταν από μόνη μου αποτυγχάνω. Όταν δεν τα καταφέρνει ούτε εκείνος, τότε κάνω μια επίσκεψη στην ψυχολόγο μου.

Πώς κρατάτε το γάμο σας ζωντανό;

Προσπαθούμε να βρίσκουμε χρόνο για τους δυο μας, χωρίς τα παιδιά. Είναι πολύ λίγος αλλά σημαντικός. Επίσης, μοιραζόμαστε τα πάντα. Σε εμάς λειτουργεί πολύ το «μαζί». Γενικά, το μυστικό είναι να είσαι θετικός απέναντι στον άλλο και να μιλάς γι’ αυτά που νιώθεις.

Αν και είστε μητέρα δύο παιδιών, διαθέτετε άψογη σιλουέτα.

Σας ευχαριστώ πολύ. Ό,τι μπορώ κάνω. Η αλήθεια είναι ότι στην τελευταία μου εγκυμοσύνη έτρωγα λίγα παγωτά παραπάνω. Γενικά, όμως, προσέχω τη διατροφή μου, πίνω πολύ νερό και στην εγκυμοσύνη έκανα pilates.

Ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς σας;

Είμαι όμορφη όποτε νιώθω ήρεμη, ισορροπημένη και τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Ακούγεται κλισέ, όμως αυτή είναι η αλήθεια.


Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη αναλύει τις διαφορές και τους χαρακτήρες των πρωτότοκων και των δευτερότοκων παιδιών.
Διάβασε το νέο blog post της!





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ