Follow us

Η Δούκισσα Νομικού στη νέα καμπάνια Pink Woman

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία

Η Δούκισσα Νομικού στη νέα καμπάνια Pink Woman

Με sexy διάθεση, καθισμένη πάνω σε μια vintage μηχανή, η Δούκισσα πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Pink Woman.


Η Δούκισσα Νομικού στη νέα καμπάνια Pink Woman

Η νέα συλλογή ξεχωρίζει για τα πρωτότυπα σχέδια, τα χρώματα και τα prints που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Διατηρεί τις ιδιαίτερα προσιτές τιμές χωρίς να κάνει έκπτωση στα υλικά υψηλής ποιότητας και για το λόγο αυτό η Pink Woman έχει κατακτήσει την προτίμηση των missbloomers, συνδυάζοντας μοναδικά, κομψότητα και άνεση.

Η Δούκισσα Νομικού με rock και sexy διάθεση αναδεικνύει με την έντονη προσωπικότητα της την ιδιαίτερη αισθητική των ενδυμάτων Pink Woman. Τη νέα καμπάνια της Pink Woman υπογράφει ο φωτογράφος Κώστας Αυγούλης, ο οποίος με grunge αισθητική και την εκλεπτυσμένη του ματιά απεικονίζει την industrial τάση της φετινής σεζόν. Το styling της εντυπωσιακής καμπάνιας επιμελήθηκε ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, το hair styling ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το make up η Βάσω Νακοπούλου.

Τη δημιουργική επιμέλεια και το στρατηγικό σχεδιασμό της καμπάνιας υλοποίησε η εταιρεία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων PRogressive.

Η νέα συλλογή Pink Woman διατίθεται σε πάνω από 190 σημεία σε όλη την Ελλάδα και μέσα από το e-shop: pinkwoman-fashion.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ