Follow us

Τι ζώδιο είναι η Amal Alamuddin;

Πότε γεννήθηκε και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της;

Amal Alamuddin: Η δεύτερη εμφάνισή της στην Αθήνα

Είναι η σύζυγος του George Clooney, μονοπωλεί εδώ και αρκετές εβδομάδες τον τύπο και πρόσφατα επισκέφτηκε την Ελλάδα. Όμως, αναρωτήθηκες ποτέ, τι ζώδιο είναι η Amal Alamuddin;

Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1978 στο Λίβανο. Ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Σπούδασε Νομικά σε πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, από όπου αποφοίτησε το 2000. Ειδικεύτηκε στο διεθνές δίκαιο, στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις απελάσεις. Είναι μια επιτυχημένη δικηγόρος, σύμβουλος σε αποστολές του ΟΗΕ και του ειδικού απεσταλμένου στη Συρία Kofi Annan. Πριν μερικές εβδομάδες παντρεύτηκε τον αμετανόητο εργένη George Clooney, σε μια ονειρεμένη τελετή στην Βενετία και πλέον θεωρείται μια από τις «πρώτες» κυρίες.


Η 36χρονη Amal, ως μια γνήσια Υδροχόος, είναι ιδιαίτερη δυναμική, πρωτοπωριακή και ένα πολυάσχολο άτομο. Ξέρει πως να ηγηθεί και έχει ιδιαίτερα αυξημένη αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ έξυπνη, γεννώντας πρωτότυπες ιδέες. Πεισματάρα και εργατική, πετυχαίνει πάντα τους στόχους της. Πιστεύει ότι η αλήθεια, είναι η δική της αλήθεια. Μπορεί να είναι πολύ κοινωνική ή και πολύ αντικοινωνική. Της αρέσει να κάνει τα πράγματα μόνη της χωρίς βοήθεια. Παλεύει για αυτά που θεωρεί πως της ανήκουν αλλά και για το κοινό καλό. Ωστόσο, παράλληλα, είναι ένα αρκετά ξεχωριστό άτομο που πληγώνεται εύκολα αν δεν λάβει τη σωστή συμπεριφορά.

Αν και δεν ξέρουμε ποιος είναι ο ωροσκόπος της, κρίνουμε ότι σίγουρα έχει έναν ενδιαφέροντα αστρολογικό χάρτη, που αξίζει να αναλυθεί.

Αξίζει να σημιεωθεί, ότι ο George Clooney είναι Ταύρος, ένας συνδυασμός που συνιστά καρμικό δίδυμο.





Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες εδώ hot συνδυασμούς κάθε μέρα!

Τι ζώδιο είναι η Amal Alamuddin;


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ