Follow us

Rooney Mara: Rock στο κόκκινο χαλί

Απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο αρμονικά συνδυάζει το chic με το rock ενώ εξέπληξε με την εντελώς αναπάντεχη επιλογή της για τη φωτογράφιση στη συνέντευξη τύπου.

rooney-mara

Απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο αρμονικά συνδυάζει το chic με το rock ενώ εξέπληξε με την εντελώς αναπάντεχη επιλογή της για τη φωτογράφιση στη συνέντευξη τύπου.


Μας έχει συνηθίσει σε edgy εμφανίσεις και ένα rock στυλ που υποστηρίζει μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, από τα μαλλιά έως τα κοσμήματα και τα χρώματα που διαλέγει για τα outfits της. Η Rooney Mara σίγουρα δε μπορεί να πει κανείς οτι είναι μια συνηθισμένη celebrity.

Rooney Mara: Rock στο κόκκινο χαλί

Στην πρεμιέρα της νέας της ταινιάς την είδαμε να εμφανίζεται με ένα σέξυ μαύρο deux-piece απoτελούμενο από crop-top και μίντι φούστα με διαφάνεια, που αποκάλυπτε την κομψή σιλουέτα της ενώ παράλληλα τόνιζε τον ανατρεπτικό της χαρακτήρα. Το σύνολο, που είναι κομμάτι της συλλογής Balenciaga S/S 2015, τόσο dark όσο και θηλυκό, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες που ταίριαζαν τέλεια στην περίσταση ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικό τόνο, με απαλή smokey σκιά.

Rooney Mara: Rock στο κόκκινο χαλί - εικόνα 2

Ωστόσο, μια ανατρεπτική παρουσία σαν τη Rooney δε θα μπορούσε να μείνει απλά σταθερή σε ένα στυλ που την ξέρουμε και μας φαίνεται "φυσικό" για εκείνη. Έτσι, στη φωτογράφιση μαζί με τους συντελεστές της ταινίας και τους συμπρωταγωνιστές της πριν την πρεμιέρα, επέλεξε ένα girly φόρεμα της συλλογής Balenciaga από την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, με φλοράλ μοτίβο σε λευκή απόχρωση.

Βέβαια, το απαραίτητο rock touch υπήρχε και εκεί με ένα σκούρο μωβ κραγιόν να είναι το κυρίαρχο στοιχείο του μακιγιάζ της.

Rooney Mara: Rock στο κόκκινο χαλί - εικόνα 3

Και στις δυο περιπτώσεις ξεχώρισε και άρεσε. Κάποιοι ισχυρίστηκαν βέβαια οτι το μαύρο της πήγαινε περισσότερο, μιας και το αγαπάει πολύ και το υποστηρίζει πάντα. Εσύ τι λες;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ