Follow us

Μαίρη Συνατσάκη: Η διατροφή και τα μυστικά ομορφιάς της

Τι έχει στο ψυγείο της και πώς περιποιείται τα μαλλιά της;

Μαίρη Συνατσάκη

Τι έχει στο ψυγείο της και πώς περιποιείται τα μαλλιά της;

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διατροφή που επιλέγει αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση και πώς περιποιείται τον εαυτό της.

Τι έχει στο ψυγείο της; «Τυρί, γαλοπούλα, γιαούρτια, γάλα αμυγδάλου, σαλάτες έτοιμες κομμένες, φρούτα. Έξω από το ψυγείο, δημητριακά ολικής άλεσης, ρυζογκοφρέτες, παξιμάδια, μπισκότα και σοκολατάκια. Τρώω κάθε μέρα κάτι σοκολατένιο. Πιστεύω ότι η σοκολάτα βοηθάει το μεταβολισμό μου! Δεν πίνω όμως καφέ, αναψυκτικά και αλκοόλ. Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Αυτή την περίοδο χορεύω πολύ και σκέφτομαι να ξεκινήσω πάλι το pole dancing. Το γυμναστήριο το βαριέμαι πάρα πολύ».

Πως φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση; «Στα μαλλιά μου κάνω μάσκα τρεις φορές την εβδομάδα. Ξεβάφομαι πάντα –μόνο την περίοδο του «Dancing» δεν το έκανα και μου κόστισε. Botox δε θέλω να κάνω γιατί φοβάμαι και με αγχώνει πολύ το αποτέλεσμα. Έχω ενδιαφερθεί όμως για τη μεσοθεραπεία. Δεν είναι κακό να μεγαλώνεις. Βλέπεις την Πόπη Τσαπανίδου; Είναι πανέμορφη, εμφανισιακά την έχω πρότυπο».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ