Follow us

Οι νεοϋορκέζοι έχουν θυμώσει πάρα πολύ με τη Sarah Jessica Parker!

Τί έκανε η πολυαγαπημένη ηθοποιός που τους έβγαλε έξω από τα ρούχα τους;

Μάθε ποιον ρόλο θα έχει η Sarah Jessica Parker στο Glee

Τί έκανε η πολυαγαπημένη ηθοποιός που τους έβγαλε έξω από τα ρούχα τους;


H Sarah Jessica Parker φαίνεται να έχει κάνει έξω φρενών τους κατοίκους του West Village και ιδιαίτερα του δρόμου όπου βρίσκεται το θρυλικό διαμέρισμα της Carrie Bradshaw (Perry street στον αριθμό 66), καθώς όπως φαίνεται πραγματοποίησε φωτογράφιση της νέας σειράς παπουτσιών της εκεί χωρίς καμμία άδεια.

Οι νεοϋορκέζοι έχουν θυμώσει πάρα πολύ με τη Sarah Jessica Parker!

Το σπίτι το οποίο φιλοξένησε την Carrie έχει κάνει διάσημο όλα αυτά τα χρόνια τον συγκεκριμένο δρόμο, όμως η παρουσία των μέσων εκεί και των εκατοντάδων τουριστών που θέλουν να επισκεφτούν το σημείο είχε κάνει την καθημερινότητά των κατοίκων ανυπόφορη. Μάλιστα, τα τελευταία χρόναι στη σκάλα του σπιτιού έχει τοποθετηθεί μια αλυσίδα με την επιγραφή "Παρακαλώ μην ανεβαίνετε τη σκάλα", προκειμένου να εξασφαλιστεί μια κάποια ηρεμία στην είσοδο του σπιτιού και στους σημερινούς ενοίκους του.

Οι νεοϋορκέζοι έχουν θυμώσει πάρα πολύ με τη Sarah Jessica Parker! - εικόνα 2


Ωστόσο, το μέτρο αυτό δε φαίνεται να πτόησε την Parker καθόλου. Θέλοντας να κάνει τη φωτογράφιση της νέας σειράς παουτσιών υπό το όνομά της, θεώρησε καταλληλότερη τοποθεσία το "σπίτι της" και προσπερνώντας την προστατευτική αλυσίδα τοποθέτησε τα νέα της μοντέλα στο σημείο και έκανε το shoot ανενόχλητη. Τώρα εάν είχε το δικαίωμα ή όχι είναι μια μεγάλη συζήτηση (οι κάτοικοι βέβαια τονίζουν οτι δεν είχε προηγηθεί καμμία άδεια για κάτι τέτοιο), αλλά ο τρόπος που έγινε όλο το συμβάν ήταν μάλλον λίγο προκλητικός, καθώς η ηθοποιός απαθανάτισε τη στιγμή που πηδούσε πάνω από την αλυσίδα για να μπει στο χώρο.

Άτακτη Sarah-Jessica ή υπερβολικοί κάτοικοι; Τα συμπεράσματα δικά σου!

I dreamed this. X, Sj @sjpcollection

A video posted by SJP (@sarahjessicaparker) on

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ