Follow us

BINTEO: Ποιον κοιτάζει "θανατηφόρα" ο Brad Pitt και γιατί;

Οι σπόντες, οι...τσίχλες και το δώρο του τρελούτσικου Zach

BINTEO: H "συνέντευξη" του Brad Pitt στον Zach Galifianakis

Οι σπόντες, οι...τσίχλες και το δώρο του τρελούτσικου Zach


Ο Zach Galifianakis μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τις ταινίες Hangover -και, από τότε, τίποτα να μην έχει ανακόψει την πορεία του στον κινηματογράφο- ωστόσο μέσω του Internet βιώνει ένα ακόμα όνειρό του, παρουσιάζοντας το ολόδικό του show, "Between two ferns". Όπως μάλλον μπορείς να φανταστείς, ο Zach δεν είναι ένας συνηθισμένος παρουσιαστής και παρόλο που από τις...φτέρες του έχουν περάσει μεγάλοι celebrities, εκείνος δεν βγαίνει ποτέ από το ρόλο του υπερβολικά ευθύ, έως και αγενή τύπου.

Το τελευταίο του "θύμα" δεν ήταν άλλος από τον Brad Pitt που αναγκάστηκε να υπομείνει τις ερωτήσεις του περίεργου Zach για 5,5 λεπτά. "Πώς διατηρείς το μαύρισμά σου αφού ζεις στη σκιά της Angelina;" "Θα μου δάνεισεις δύο σπερματοζωάριά σου;" "Παίζεις πολλούς αντιναζί χαρακτήρες αλλά μοιάζεις με το όνειρο του Χίτλερ!" ήταν μονάχα μερικά από αυτά που άκουσε ο...χαλαρός Brad Pitt.

Η ερώτηση που τον έκανε να αρχίσει να χάνει την ψυχραιμία του όμως ήταν η εξής "Όταν είδες την Angelina για πρώτη φορά ήταν όπως η πρώτη φορά που ο Ross συνάντησε την Rachel (από τα Φιλαράκια);" μιας που η "Rachel" δεν είναι άλλη από την πρώην σύζυγο του, Jennifer Aniston, την οποία και χώρισε για τα...μάτια της Angelina Jolie μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας Mr & Mrs Smith.

Δες το ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ