Follow us

ΒΙΝΤΕΟ: Είναι ο Robbie Williams ο καλύτερος μπαμπάς της showbiz ή μήπως όχι;

Δες τα βίντεο από την εγκυμοσύνη της γυναίκας τους, που έγιναν viral στο διαδίκτυο και...αποφάσισε

ΒΙΝΤΕΟ: Είναι ο Robbie Williams ο καλύτερος μπαμπάς της showbiz ή μήπως όχι;

Δες τα βίντεο από την εγκυμοσύνη της γυναίκας τους, που έγιναν viral στο διαδίκτυο και...αποφάσισε.

Εκτός από δεινός μουσικός, ο Robbie Williams είναι και δεινός...vlogger με το κανάλι του στο YouTube να μετράει δεκάδες βίντεο από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο Robbie που έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά μόλις την περασμένη Δευτέρα, δεν άφησε λεπτό τη σύζυγό του, Ayda Field, απαθανατίζοντας μάλιστα τις στιγμές τους ακριβώς πριν από τον τοκετό της.

Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από 8 βίντεο τα οποία ο ενθουσιασμένος τραγουδοποιός ανέβασε και στο Twitter του που, ωστόσο, εξέλαβαν μεικτές αντιδράσεις από το κοινό. Σε ένα από αυτά η ετοιμόγεννη Ayda χορεύει "αισθησιακά" στον σύζυγό της ένα από τα τραγούδια του ενώ σε ένα άλλο παρουσιάζεται να χορεύει ο ίδιος το "Candy". Ο Robbie αδιαμφισβήτητα πέρασε καλά, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν και η Ayda ένιωθε το ίδιο εκείνη τη στιγμή.

Μπορεί να φαίνεται από...ρομαντικό έως και ξεκαρδιστικό, όμως κάτι μας λέει πως αν μπούμε στη θέση της Ayda που κυριολεκτικά κοιλοπονούσε επί 24 ώρες μέχρι τη γέννηση το γιου της, δε θα βρίσκαμε τον Robbie τόσο αστείο. Ίσως μάλιστα να τον λέγαμε και αναίσθητο.

Ο ίδιος βέβαια δήλωσε στο Twitter "Δεν έχω νιώσει ποτέ έως τώρα περισσότερο ερωτευμένος και υπερήφανος για τη γυναίκα μου" ενώ εξήγησε πως όλα τα αστεία βιντεάκια ξεκίνησαν όταν η ίδια γέλασε με ένα από τα αστεία του και πως εκείνος ήταν ο τρόπος του να την κάνει να ξεχάσει τον πόνο.

Δες εδώ όλα τα βίντεο και αποφάσισε...Είίναι τελικά ο καλύτερος ή όχι;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ