Follow us

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η απάντηση στα επικριτικά σχόλια για το Music School

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο»

Η παρουσιάστρια του Music School, Ντορέττα Παπαδημητρίου, μίλησε στον «Ελεύθερο Τύπο» για τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, το talent show του Mega, αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή.

Σε όσους υποστηρίζουν πως το Music School επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία των μικρών παικτών, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε: «Είναι προφανές ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι χειρισμοί της παραγωγής και όλων εμάς είναι πολύ λεπτοί και αξίζει να προστεθεί ότι σε κάθε βήμα τα παιδιά έχουν κοντά τους τους γονείς τους. Το φορμάτ είναι άκρως προστατευτικό, γι' αυτό δεν υπάρχουν αποχωρήσεις, απογοητεύσεις. Είναι σαν ένα πραγματικό μουσικό σχολείο στο οποίο, μάλιστα, τα παιδιά αναπτύσσουν σχέσεις. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του και να την εκφράζει με οποιονδήποτε τρόπο θέλει. Για εμάς όμως που συμμετέχουμε και ζούμε μαζί με τα παιδιά, δεν ισχύει τίποτα από τα όσα λέγονται».

Για το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1: «Η συνεργασία μας έληξε πολύ όμορφα, δεν υπήρξε πικρία. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον ΑΝΤ1. Δεν υπήρχε συμβόλαιο με το κανάλι, δεν υπήρξε ούτε πρόταση τη στιγμή που το Mega μού πρότεινε την παρουσίαση του "Music school" . Οπότε...».

Για το νέο παρουσιαστή του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος του Mega, Μάρκο Σεφερλή: «Τον Μάρκο τον ξέρω καλά γιατί οι γιοι μας παίζουν μαζί ποδόσφαιρο, έχουμε περάσει στιγμές μαζί και τον αγαπώ, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος και ο κόσμος τον λατρεύει. Τα νούμερα, άλλωστε, που έκανε ήταν ενδεικτικά της απεριόριστης αγάπης του κόσμου. (...) Το πρωινό του Μάρκου έχει μια ενέργεια, ένα άλλο κλίμα από αυτό που έχουμε συνηθίσει το οποίο λείπει από τη μικρή οθόνη».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ