Follow us

Χρόνια Πολλά Ελένη Μενεγάκη! Θυμόμαστε παλιές φωτογραφίσεις της

Με αφορμή τα γενέθλιά της

Ελένη Μενεγάκη

Με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα, Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, έγινε 45 ετών κι εμείς ψάξαμε στα αρχεία του περιοδικού Celebrity να βρούμε παλιότερες φωτογραφήσεις της, όπως αυτή που είχε κάνει για το τεύχος του Οκτωβρίου του 2005, για το εορταστικό τεύχος του Δεκεμβρίου του 2007 αλλά και για αυτό του Σεπτεμβρίου του 2008. Μας βοήθησε λίγο και το Yupiii.gr στην αναζήτηση αυτών:

Χρόνια Πολλά Ελένη Μενεγάκη! Θυμόμαστε παλιές φωτογραφίσεις της
Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφημένη για το Celebrity- Οκτώβριος 2005

Χρόνια Πολλά Ελένη Μενεγάκη! Θυμόμαστε παλιές φωτογραφίσεις της - εικόνα 2
Η φωτογραφία από το εξώφυλλο του Celebrity τον Δεκέμβριο του 2007: Η Ελένη Μενεγάκη έγκυος στη δεύτερη κόρη της, Βαλέρια.

Χρόνια Πολλά Ελένη Μενεγάκη! Θυμόμαστε παλιές φωτογραφίσεις της - εικόνα 3
Στο ίδιο τεύχος, τον τελευταίο μήνα του 2007, λίγο πριν γίνει μητέρα για τρίτη φορά: Πολλές από τις πόζες ήταν με την Ελένη Μενεγάκη να περιβάλλεται από παιδιά και μια από αυτές ήταν με την παρουσιάστρια να κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της ένα βρέφος. «Η -σε ενδιαφέρουσα- Ελένη βρέθηκε να διασκεδάζει με την ψυχή της ανάμεσα στα πιτσιρίκια που είχαμε, χάριν του photo shooting, τα οποία χάλασαν τον κόσμο με τα καμώματά τους και δυσκόλεψαν το crew. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όμως» αποκαλύπτει σήμερα η ομάδα του περιοδικού, σχετικά με το παρασκήνιο της φωτογράφισης.

Χρόνια Πολλά Ελένη Μενεγάκη! Θυμόμαστε παλιές φωτογραφίσεις της - εικόνα 4
Με σέξι διάθεση, η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει ξανά για το περιοδικό τον Σεπτέμβριο του 2008

Η Ελένη Μενεγάκη διανύει την τέταρτη εγκυμοσύνη της και φαίνεται πως βρίσκεται σε μία από τις ωραιότερες φάσεις της προσωπικής της ζωής. Το μοναδικό ίσως «μελανό» σημείο στην καθημερινότητά της είναι η δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο που ακόμη δεν έχει λάβει οριστικό τέλος. Ένα «μελανό» σημείο που δεν μπορεί, ωστόσο, να χαλάσει την ευτυχία που βιώνει η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και το νέο μέλος της οικογένειάς του -και πρώτο παιδί του ζευγαριού.



Δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες εδώ hot συνδυασμούς κάθε μέρα!

Χρόνια Πολλά Ελένη Μενεγάκη! Θυμόμαστε παλιές φωτογραφίσεις της - εικόνα 5


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ