Follow us

Βίκυ Καγιά: Η σέξι φωτογράφηση και η νέα συνέντευξη

Στο «ΕΓΩ! weekly» που κυκλοφορεί

Βίκυ Καγιά

Στο «ΕΓΩ! weekly» που κυκλοφορεί


Η Βίκυ Καγιά φιλοξενείται στο εξώφυλλο του νέου «ΕΓΩ! weekly», φωτογραφίζεται και μιλά για την ψυχανάλυση, τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά που είχε τα «απαραίτητα» αλλά και τη δημιουργία οικογένειας μαζί του.

Για την ψυχανάλυση: «Πρώτη φορά έκανα στα 22 μου, στο Παρίσι, μετά στα 24 στη Νέα Υόρκη και πριν δύο χρόνια ξεκίνησα πάλι. Η ψυχανάλυση είναι κάτι που το κάνεις σε διαφορετικά στάδια στη ζωή σου και για διαφορετικούς λόγους. Μπορεί να είναι για το άγχος σου στη δουλειά, για μία αδυναμία σου, ένα φόβο. Εμένα με βοηθά πάρα πολύ και βάζει σε μια λογική το συναίσθημά μου, γιατί αυτό με καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Βιώνω πολύ έντονα τα συναισθήματά μου, στεναχωριέμαι πολύ, παλαιότερα ήμουν πολύ ενοχική, με βασάνιζαν οι τύψεις... Τώρα πια με την ψυχανάλυση το ξεπέρασα αυτό. Δεν μπορείς να ζεις κάθε μέρα με τύψεις, είανι ψυχοφθόρο και δεν το αντέχεις. Όλα αυτά σου βάζουν στο κεφάλι μια λογική και μόνος σου καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι με μικροπράγματα, αλλά μόνο με ό,τι έχει πραγματική αξία στη ζωή».

Βίκυ Καγιά: Η σέξι φωτογράφηση και η νέα συνέντευξη


Για τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά: «Εκείνος το αποφάσισε να παντρευτούμε. Εϊχαμε κανονίσει ένα ταξίδι στην Disneyland με τα παιδιά και κάτι φιλικά ζευγάρια και έτσι έγινε. Δεν είχαμε φόρεμα, δεν είχαμε κουφέτα, δεν είχαμε τίποτα, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου, γιατί το θέμα δεν ήταν αυτό. Ήταν μια μαγική στιγμή γεμάτη αγάπη, μια πολύ ιδιωτική στιγμή στην εκκλησία του Αγίου Στεφάνου. Μετά πήγαμε και φάγαμε όλοι μαζί σε ένα εστιατόριο, την επόμενη μέρα πήγαμε στη Disneyland, ¨ηταν όλα πολύ όμορφα και όπως ακριβώς τα φανταζόμουν».

Θέλει να δημιουργήσει οικογένεια με τον σύζυγό της; «Θέλω παρα πολύ να κάνω παιδί. Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά. Άμα δεις και παλιότερες συνεντεύξεις μου, από μικρό παιδί το όνειρό μου είναι να κάνω οικογένεια. Αλλά όχι επειδή πρέπει, επειδή μεγάλωσα, επειδή παντρεύτηκα. Δεν έχω τέτοιους κανόνες στο μυαλό μου. Είναι κάτι που θα έρθει μόνο του, ήρεμα, ήσυχα, χωρίς προγράμματα.(...) Ο Ηλίας με φροντίζει αληθινά. Στο παρελθόν μόνο εγώ φρόντιζα τους άλλους. Από τον εαυτό μου μέχρι τους γύρω μου, ήμουν μονίμως σε μια ένταση, σε μια αγωνία. Δεν χαλάρωσα ποτέ. Τώρα, λοιπόν που ηρεμώ, πιστεύω ότι θα έρθουν όλα, δεν έχω κανένα άγχος. Λατρεύω τα παιδιά, ήδη έχουμε δύο υπέροχα παιδάκια, οπότε θα τη μεγαλώσουμε την οικογένειά μας».

Περισσότερα στο «ΕΓΩ! weekly» που κυκλοφορεί.


Βίκυ Καγιά: Η σέξι φωτογράφηση και η νέα συνέντευξη - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ