Follow us

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Πώς αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό

Ο τηλεοπτικός «αντίπαλος» Μάρκος Σεφερλής και οι αντιδράσεις τους

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά

Ο τηλεοπτικός «αντίπαλος» Μάρκος Σεφερλής και οι αντιδράσεις τους


Ο Άρης Καβατζίκης, διευθυντής σύνταξης του περιοδικό «HELLO!» και συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, γράφει για το δίδυμο της πρωινής ζώνης και για τον ανταγωνισμό που οι δύο παρουσιαστές καλούνται φέτος να αντιμετωπίσουν με την έλευση του Μάρκου Σεφερλή στο τηλεοπτικό τοπίο.

"Συμπληρώνοντας πλέον ένα μήνα συνεργασίας με τον Γιώργο και τη Φαίη στο «Πρωινό», αυτό που με σιγουριά μπορώ να υποστηρίξω είναι ότι πρόκειται για δύο εξαιρετικούς επαγγελματίες, οι οποίοι ξέρουν να κάνουν καλά τηλεόραση. Κι αυτό, όχι μόνο από την άποψη ότι γίνονται, εδώ και πέντε χρόνια, η απόλυτη πρωινή συντροφιά για το κοινό τους, αλλά διότι ξέρουν να κρατούν καλά το τιμόνι της εκπομπής τους, φροντίζοντας ώστε το «πλήρωμά» τους να είναι απολύτως ικανοποιημένο.

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Πώς αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό


Φέτος, απέναντί τους τηλεοπτικά βρίσκεται ο Μάρκος Σεφερλής και η παρέα του, ο οποίος μάλιστα την πρώτη εβδομάδα προβολής της εκπομπής του σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων πίστεψε πως ο Γιώργος και η Φαίη νιώθουν ένα μεγάλο πλήγμα και περνούν δύσκολα, τόσο οι ίδιοι όσο και οι συνεργάτες τους. Ως συνεργάτης τους, λοιπόν, μπορώ να διαβεβαιώσω τους συναδέλφους μου πως τίποτε δεν έχει αλλάξει στην καθημερινότητα του ζευγαριού. Συνεχίζουν να εργάζονται το ίδιο σκληρά για την εκπομπή τους, κάνουν τις ίδιες εποικοδομητικές συναντήσεις με την ομάδα τους και την αρχισυντάκτριά τους, Ελεάννα Τρυφίδου, και συνεχίζουν να χαμογελούν. Οι ίδιοι, εξάλλου, πολύ συχνά επαναλαμβάνουν τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες πως, ειδικά φέτος, το «Πρωινό» είναι πιο πλήρες από ποτέ, με την καλύτερη ομάδα που είχαν ποτέ. Εξάλλου, ποιος θα ήταν τόσο παράλογος, ώστε να υποστηρίξει πως μετά από πέντε χρόνια εξαιρετικής τηλεοπτικής υποδοχής, δε θα αποδέχονταν έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο; Ειδικά ο Γιώργος λέει στους συνεργάτες του ότι, όταν δεν έχεις ένα ισχυρό πρόγραμμα απέναντί σου, είναι σαν να καταργείς και τη δική σου θέση. Αλλά και η Φαίη, έχει επανειλημμένα επαναλάβει πως δεν την ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες εκπομπές, αλλά τι κάνει εκείνη για τη δική της".


Περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί.


Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Πώς αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό - εικόνα 2



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ