Follow us

Η Τζένη Μπαλατσινού και η προσωπική της ζωή

Όσα δήλωσε η ίδια

Τζένη Μπαλατσινού


Όσα δήλωσε η ίδια


Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο «Happy Day» και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την επανασύνδεση με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και στην τηλεοπτική της επιστροφή.

Για την τηλεοπτική της επιστροφή:
«Από τον Φεβρουάριο θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Μερικές φορές τα πράγματα έρχονται και κουμπώνουν όπως τα θέλεις. Πάντως, για το concept που θα 'θελα να παρουσιάσω, δε νομίζω ότι υπάρχουν πλέον πρωτοτυπίες στην τηλεόραση. Όλοι επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια αλλά ο καθένας με την προσωπικότητά του δίνει διαφορετική χροιά».

Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Πέτρο Κωστόπουλο:
«Δεν μπορώ να μοιρασθώ τα συναισθήματά μου, ό,τι είχα να πω γι’αυτό το θέμα το έχω πει. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι και να λέω τα ίδια και τα ίδια γιατί υπάρχουν οικογένεια και παιδιά. Ό,τι ήταν να πω το είπα, είναι ένας κύκλος που έχει κλείσει, δεν θέλω να το συζητάω και πάρα πολύ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάνω προβλέψεις για την προσωπική ζωή μου».

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή, η Τζένη Μπαλατσινού ξεκαθάρισε: «Ναι, αυτό έχει διαψευστεί. Πήρα εγώ τηλέφωνο και τους είπα αν τον ξέρουν (τον υποτιθέμενο νέο της σύντροφο) να μου δώσουν τον αριθμό του να επικοινωνήσω κι εγώ μαζί του».



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ