Follow us

Πέτρος Κωστόπουλος: «Ο χωρισμός μου με την Τζένη Μπαλατσινού»

Όσα είπε στον Θέμο Αναστασιάδη

Πέτρος Κωστόπουλος

Όσα είπε στον Θέμο Αναστασιάδη

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν ο μοναδικός καλεσμένος στην εκπομπή «ΌΛΑ μπιπ» το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού.

Για τη γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού: «Στα 23 της η Τζένη είχε σχέση μαζί μου και κατάλαβα ότι δεν πήγαινε για πλάκα. Με είδε και κατάλαβε ότι είμαι ο άντρας που γουστάρει. Αν δεν έκανα κάτι, θα την έβλεπα να φεύγει. Η Τζένη έκανε πολλά πράγματα που έδειχναν την περηφάνια της. Δεν θέλησε να μου βάλει το πιστόλι στον κρόταφο για γάμο - για κάτι που έγινε και το έπνιξε μόνη της. Αργότερα με ξαναπετυχαίνει να φεύγω από τον Τερζόπουλο, μετά από 8 χρόνια όπου με πλήρωνε πάρα πολύ καλά ο άνθρωπος, αλλά μένω ταπί και ψύχραιμος. (...) Έμεινα άφραγκος, είχα φτιάξει το σπίτι στη Μύκονο με τα λεφτά που έπαιρνα ως υπάλληλος. Ήταν μικρότερο, καθόμασταν και της λέω: “Κοίτα να δεις… από δω και πέρα, τέλος αυτά που ξέραμε, αν θα βρω ή όχι δουλειά. Να μείνω ή να φύγω; Δεν ξέρω τι να κάνω, γιατί του είπα να μου δώσει ποσοστά ο Τερζόπουλος και δεν μου δίνει”. Τότε, η Τζένη γυρνάει και μου λέει: “Μην σε νοιάζει τίποτα. Και άφραγκος να μείνεις, εσύ θα τα καταφέρεις. Κάνε αυτό που γουστάρεις”. Εκεί αποφάσισα να την παντρευτώ. Δεν το ξέχασα ποτέ αυτό που μου είπε και δεν διεκδίκησε τίποτα. "Και άφραγκος μια χαρά είσαι". Πίστευε ότι θα τα κατάφερνα και τα κατάφερα. Και την παντρεύτηκα».

Για τον χωρισμό τους: «Ήμασταν άνθρωποι που με τίποτα δεν ήθελαν να χωρίσουν. Η Τζένη δεν είναι ήθελε να χωρίσει καθόλου. Δεν είναι ένας άνθρωπος που είχε σκεφτεί ότι κάποια μέρα θα χωρίσει, δεν υπήρχε αυτό στο μυαλό της. Ήθελε να παντρευτεί από τα 18 γιατί είχαν χωρίσει οι δικοί της και ήθελε να έχει μια οικογένεια. Εγώ από την άλλη θυμόμουν από τον Βόλο το τραπέζι που ήταν η μάνα μου, ο πατέρας μου, εγώ και ο αδερφός μου εκεί. Δεν θέλαμε με τίποτα (να χωρίσουμε)… Όλοι έλεγαν: “Ο Κωστόπουλος θα βρει μια γκόμενα, θα χωρίσει”. Πέρασαν 18 χρόνια. Δεν έγινε έτσι, δεν ήθελε κανένας μας να χωρίσει. Αυτό σημαίνει ότι, για να φτάσουμε τελικά στον χωρισμό, υπήρξε μια μεταλλαγή μέσα στη σχέση, μετά από τρία παιδιά, μετά από πράγματα που συμβαίνουν, μετά από τσακωμούς... Υπάρχει κανένα ζευγάρι που δεν τσακώνεται; Εμένα με φρικάρουν αυτοί που λένε ότι δεν τσακωθήκανε ποτέ».

Μίλησε, επίσης, για την περίοδο συμπαρουσίασης του πρωινού προγράμματος ενώ ήταν χωρισμένος με την Τζένη Μπαλατσινού: «Κάναμε έξι μήνες εκπομπή, όπου ήμασταν χωρισμένοι και δεν το ήξερε κανείς. Με ρωτούσαν πολλοί πώς τα κατάφερνα, ενώ το βράδυ ήξεραν ότι κουβαλούσα τα πράγματά μου. Τα παιδιά το ξέρανε. Έμενα αλλού έξι μήνες και έβγαινα το πρωί στην εκπομπή και ήμουν χαρούμενος. Εκεί είχαμε δύο κριτικές, η μια ότι δεν είμαι αρκετά χαρούμενος για πρωινό και η άλλη που έλεγε ότι είμαι αυτός που χρωστάει και βγαίνει και γελάει πρωί-πρωί. Εγώ ζούσα έναν εφιάλτη, είχα τρόμο μην πάρει κανένας είδηση ότι έμενα αλλού. Ψυχολογικά δεν το χειρίστηκα (σωστά) επειδή ήμουν για δύο χρόνια "στον τάφο". Βλέπεις, τα κακά δεν έρχονται σαν τους κατασκόπους του εχθρού, ένα ένα, έρχονται σαν τάγματα και σε πάνε "σπρώχνοντας". Χάνουμε το μαγαζί, τα σπίτια και καπάκι έρχεται και ο χωρισμός. Το πρωινό είχε γίνει εφιάλτης γιατί ζούσα τον χωρισμό και δεν μπορούσα να συνεχίσω και του χρόνου και να ακούω και τα κουτσομπολιά (για την προσωπική μου ζωή). Θα με είχαν πυροβολήσει μέσα στο στόμα».


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ