Follow us

Ντορέττα Παπαδημητρίου-Αντίνοος Αλμπάνης: Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Επανασύνδεση ή δύο καλοί φίλοι;

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Αντίνοος Αλμπάνης: Είναι και πάλι μαζί!

Επανασύνδεση ή δύο καλοί φίλοι;

Το βράδυ της Τρίτης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στο θέατρο Τέχνης για να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Με Τα Δόντια» όπου πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που ήταν εκεί, ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Αντίνοο Αλμπάνη και τις φήμες που τους θέλουν το τελευταίο διάστημα όχι μόνο και πάλι χώρια, αλλά τσακωμένους. Η ίδια δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή, αλλά αρκέστηκε στη διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν εκείνη και τον Αντίνοο Αλμπάνη να μη διατηρούν καλές σχέσεις - κάτι που από μέρος των media μεταφράστηκε ως διάψευση του πρόσφατου χωρισμού τους.

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς; «Η Ντορέττα και ο Αντίνοος δεν είναι πια μαζί, ωστόσο οι σχέσεις τους είναι άριστες, πράγμα που αποδεικνύεται και από την παρουσία της στην πρεμιέρα του. Άλλωστε, οι λόγοι που τους έφτασαν στο χωρισμό δεν ήταν αιτίες για να τσακωθούν. Απλά αποφάσισαν να λήξουν τη σχέση τους διατηρώντας φιλικές σχέσεις. Η χθεσινή παρουσία της στην πρεμιέρα του είναι άλλο ένα δείγμα των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρούν, όπως άλλωστε και η παρουσία του στα "κλειστά" γενέθλιά της, πριν από περίπου ένα μήνα, σε γαλλικό bistrot του Κολωνακίου. Ωστόσο, όχι, δεν είναι πλέον ζευγάρι» ξεκαθαρίζει στο Yupiii άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.

Διάβασε περισσότερα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ