Follow us

Κατερίνα Καινούργιου: Οι αρνητικές κριτικές και το τίτλος της Barbie

Η εξομολόγηση στο «ΕΓΩ! weekly»

Κατερίνα Καινούργιου

Η εξομολόγηση στο «ΕΓΩ! weekly»

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού «ΕΓΩ! Weekly» και μιλά, μεταξύ άλλων, για τη γεύση της φετινής σεζόν, τον τίτλο της «Barbie» αλλά και τις αρνητικές κριτικές.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω τι έχω αποκομίσει από τη νέα σεζόν. Το “Όλα Παίζουν” διαδέχεται το “Δέστε Τους” που ήταν πολύ επιτυχημένο στη ζώνη αυτή, οπότε είναι λογικό η εκπομπή να θέλει τον χρόνο της να βρει τη θέση της στην καρδιά των τηλεθεατών. Μεταξύ μας ως ομάδα έχουμε αρχίσει να δένουμε και να αποκτάμε καλύτερη χημεία, οπότε είναι θέμα χρόνο να το βρούμε», ενώ για τα τηλεοπτικά της σχέδια πρόσθεσε: «Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να αφορά τη σύγχρονη γυναίκα. Να έχει σχόλιο, αλλά και μόδα και ομορφιά».

Για τον τίτλο της «Barbie»: Η ίδια δήλωσε: «Μεγάλωσα παίζοντας με τη Barbie, είναι κούκλα... [...] Εννοείται ότι όταν κάποιος σε αποκαλεί έτσι γιατί σε έχει στο μυαλό του ως άνθρωπο όμορφο και λαμπερό, δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι κάτι θετικό. Όταν όμως ο άλλος χρησιμοποιεί αυτόν τον χαρακτηρισμό υποτιμητικά, θέλοντας να υποδηλώσει ότι δεν έχεις κάτι άλλο να προσφέρεις πέρα από την εμφάνισή σου, αυτό είναι κάτι που με πληγώνει και με θίγει ως προσωπικότητα».

Για τις αρνητικές κριτικές: «Έχω βελτιώσει πάρα πολύ τον λόγο μου. Ελάχιστοι άνθρωποι, όμως, το έχουν προσέξει. Δουλεύω καθημερινά την τηλεοπτική μου εικόνα, ενημερώνομαι, διαβάζω. Κανείς δεν έχει παρατηρήσει ότι η Κατερίνα έχει φτιάξει την εκφορά του λόγου της. Γιατί στην Ελλάδα ασχολούμαστε μόνο με το κακό. Και αυτό εμένα με σοκάρει. Θα αναφέρω το παράδειγμα του Γιώργου Λιάγκα που στην αρχή της σεζόν είπε ότι με βλέπει διαφορετική, ότι έχω φτιάξει το “ρο”. Ξέρεις πόσο χάρηκα με αυτό το σχόλιο; Κανείς όμως δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Ασχολήθηκαν μόνο όταν σχολίασε τις αφέλειες και το καπέλο μου».

Περισσότερα στο «ΕΓΩ! Weekly» που κυκλοφορεί

Κατερίνα Καινούργιου: Οι αρνητικές κριτικές και το τίτλος της Barbie

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ